Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Electrolux ESL75330LO cu 5 programe de spalare si AutoOff

Electrolux ESL75330LO cu 5 programe de spalare si AutoOff
4.5 (90%) 2 vote[s]

Masina de spalat vase Electrolux ESL75330LO este un model complet incorporabil, cu o capacitate de 13 seturi, avand 5 programe de spalare, insa are program Auto – cu senzor de incarcare si de turbiditate, care vor regla consumul, durata dar si temperatura de spalare, dar si programul Intensiv este ajutat de senzorul de incarcare. Din pacete si acest model are foarte putine specificatii pe site-urile care comercializeaza, insa aici veti gasi cele mai importante aspecte tehnice legate de acest model.

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Cele 5 programe de spalare la Electrolux ESL75330LO alaturi de durata, consum, si temperatura de spalare:
Eco: programul cel mai eficient din punct de vedere a consumului, pentru incarcari cu murdarie in cantitate normala. Consumul acestui program este luat in calcul la obtinerea eficientei energetice, care in cazul acesta este de A++. Deci un consum de doar 9.9 litri de apa si 0.932 kWh de energie electrica, caci se va spala la 50 °C.
Auto: programul comandat de senzorul de turbiditate se cea de incarcare, care vor detecta nivelul de murdarie, si cantitatea veselelor incarcate. Temperatura de spalare va fi intre 45 si 70 °C, cu un consum de 7-12 litri de apa si 0.6-1.4 kWh de energie electrica. Durata de spalare va fi intre 40 si 150 de minute.
Intensiv: spalarea intensiva la 70°C, pentru murdarie uscata, sau in cantitate mare. Deoarece este activ senzorul de incarcare, consumul va varia intre 13 si 15 litri de apa si 1.3-1.5 kWh de energie electrica. Durata maxima a programului va fi de 160 de minute, care poate sa scada pana la 140 de minute, daca aparatul nu e plin
Scurt: un program de doar 30 de minute, insa spalare la 60 °C, fara ciclu de uscare. Consumul de apa va fi de 9 litri, iar cel energetic de 0.9 kWh.
Prespalare: prespalare timp de 14 minute, cu 4 litri de apa la temperatura de admisie, deci consum energetic minim, respectiv 0.1 kWh.

Electrolux ESL75330LO are deci cele mai importante programe de spalare, insa si doua cu senzori care ne vor ajuta sa economisim apa, curent dar si timp. Insa pe langa aceste programe avem si doua extra-optiuni care ne ajuta cand:
-dorim ca programul sa fie mai scurt, insa fara a fi afectat rezultatul obtinut. Pentru acesta avem TimeManager
– dorim o uscare mai eficienta. XtraDry va mari temperatura apei la ultimul ciclu de uscare, astfel se obtine o uscare si mai buna.
Daca dorim ca masina sa nu inceapa imediat programul selectat, avem posibilitatea de a o programa in intervalul a 1-24 de ore. Totodata un semnal sonor ne avertizeaza asupra faptului ca spalarea a fost efectuata. Acesta este dezactivat din fabrica, inse se poae activa cu usurinta.

Asa cum am precizat si in titlu, dupa 5 minute de la terminarea programului de spalare, intra in actiune AutoOff, ceea ce opreste in totalitate consumul energetic.
Cam asta ar fi de spus despre Electrolux ESL75330LO, speram ca ati gasit raspuns la majoritatea intrebarilor legate de acest model

 

ALTE PARERI POT SA APARA SI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *