Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Electrolux ESL7540RO de 13 seturi si 7 programe

Electrolux ESL7540RO de 13 seturi si 7 programe
5 (100%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase Electrolux ESL7540RO este un model complet incorporabil, avand o capacitate de 13 seturi, si are 7 programe de spalare.
Acest model are atat senzor de incarcare, cat si senzor de turbiditate, care ne vor ajuta sa economisim apa, energie, dar si timp in 4 din cele 7 programe de spalare. Peste tom am vazut specificat cu mare ca are ConfortLift, ceea ce inseamna ca poti ridica cosul inferior cu usurinta, la nivelul celui superior, deci incarci si descarci mult mai usor. Aceasta functie nu am intalnit-o la alt producator.

 

 

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

 

Programele de spalare, alaturi de consum la Electrolux ESL7540RO:

Eco: perntru rest de murdarie normala, in cantitate medie, fiind cel mai eficient din punct de vedere a consumului (fiind si programul dupa care se obtine eficienta energetica), care spala la 50°C. Durata totala a programului este de 232 de minute, insa consuma doar 11 litri de apa si 0.932 kWh de energie electrica. Cu acest consum obtine clasa A++.
Auto: indiferent de cantitatea de murdarie, si cantitate incarcata, programul va spala perfect. Senzorii de turbiditate respectiv de incarcare monitorizeaza cantitatea de vase si murdaria apei, si vor regla atat temperatura de spalare, cat si consumul de apa, dar si durata programului. Astferl se va spala la temperaturi cuprinse intr 45 si 70°C, consumand intre 7 si 14 litri de apa, iar durata programului va fi intre 40 si 170 de minute.
Mixt: probabil cel mai util program, caci articolele din cosul inferior precum vasele mai murdare vor fi spalate la o temperatura de 65°C cu o presiune ridicata, iar paharele mai sensibile din cosul superior vor fi spalate la o presiune mai scazuta si la o temperatura de 50°C. Si in acest program va fi activ senzorul de incarcare, deci un consum de 14-16 litri de apa, 1.2-1.5 kWh de energie electrica, si o durata de 160-180 de minute.
Intensiv: spalare la o presiune ridicata, si la temperatura de 70°C. Este ideal si pentru rest uscat de murdarie, chiar si arsa. Are un consum de 12.5-14.5 litri de apa, 1.4-1.7 kWh de energie electrica, si tine 170-190 de minute. Si in acest caz valorile sunt diferite, caci este activ senzorul de incarcare.
Pahare: pentru articole sensibile la temperaturi inalte, prezentand grad mic de murdarie. Senzorul de incarcare ne ajuta sa economisim apa, energie si timp si in acest caz. Avem consum de 12-14 litri de apa, 0.7-0.9 kWh, si durata de 82-92 de minute.
Expres: recomandat pentru rest recent de murdarie in cantitate mica. Spala la 60°C, si consuma 10 litri de apa in cle 30 de minute.
Prespalare: o prespalare pentru a ajuta un program normal de spalare, sau pentru a preveni uscarea resturilor, care ruleaza timp de 14 minute, si consuma 4 litri de apa. Deoarece nu incalzeste apa, consumul energetic e doar 0.1 kWh.

Electrolux ESL7540RO are toate programele de spalare de care am putea avea nevoie, sau pe care e bine sa le aiba un model din clasa medie. Senzorii ne vor ajuta sa economisim timp si bani in 4 din cele 7 programe de spalare, ceea ce e foarte bine. Desi este un consumator, programul cu spalare diferita pe cele doua cosuri este una senzationala!
Pe langa programele de spalare, la fel de importante sunt si extra-optiunile:
TimeManager reduce durata totala a programulu cu aproximativ 50%. Aceasta optiune mareste presiunea si temperatura apei, iar durata ciclurilor de spalare si uscare sunt mai scurte.
XtraDry: imbunatateste rezultatele de uscare.

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

Nu este enumerat, dar este la fel de important: AirDry, care este activat automat din fabrica la toate programele, exceptand Prespalre, care deschide usa masinii la terminarea programului, astfel se obtine o uscare mai buna.
MyFavorite: este de fapt o salvare a celui mai desp program folosit, cu optiunile preferate, pentru a potea da start la acesta dintr-un singur buton. ESL7540RO ne atentioneaza asupra terminarea programului prin semnale acustice, insa daca dorim putem dezactiva si aaceasta optiune. Totodata, fiind un model complet incorporabi, are lumina proiectata pe podea.

Electrolux ESL7540RO nu este deloc ieftin, insa stie foarte multe, si are si un consum destul de scazut de energie.

 

One Response to Electrolux ESL7540RO de 13 seturi si 7 programe

  1. Mihaela bianca Geangu says:

    Nu usucă cum trebuie. Paharele sunt ude. Știți cumva de ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *