Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Electrolux KEGA9300L cu o capacitate mare de incarcare si eficienta energetica maxima

Electrolux KEGA9300L cu o capacitate mare de incarcare si eficienta energetica maxima
4 (80%) 2 vote[s]

Masina de spalat vase Electrolux KEGA9300L este una din noile modele al acestui producator de electrocasnice si nu numai, aparute in mijlocul lui 2019. Vorbim despre o masina de spalat vase complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 15 seturi, eficienta energetica de A+++, 8 programe, 3 extra-optiuni, senzori de incarcare si de turbiditate, brat stropitor de tip satelit, afisarea pe podea a timpului ramas din program si multe altele, insa si pretul este pe masura! La programe si optiuni este identic cu modelul EEC87300L, care are aceasi eficienta, numar de programe si optiuni, insa difera capacitatea maxima de incarcare (desi au aceasi latime), si foarte putin consum.

 

VEZI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare, alaturi de durata, cosnum si temperaturile de spalare la Electrolux KEGA9300L :

Quick – este un program scurt, de doar 30 de minute, si care va consuma intre 9.5 si 11.6 litri de apa, alaturi de 0.52-0.64 kWh de energie electrica. Programul se compune din spalare la 50°C, clatire, si clatire finala la 45°C.
Prespalare – chiar daca e o prespalare banala la temperatura de admisie a apei timp de 15 minute, va consuma doar 0.01 kWh, deci poate fi rulat oricand, pentru a preveni uscarea resturilor de mancare, sau a ajuta un program normal de spalare.
1h – este recomandat pentru rest recent de murdarie, si care nu necesita uscare buna. programul spala la 60°C, are o clatire intermediara, si clatire finala la 50°C. In cele 60 de minute, se consuma intre 0.92 si 1.06 kWh, si 10.5 – 12.9 litri de apa.
1h 30 min – in cele 90 de minute de rulare a programului se va executa o spalare la 60°C, clatire intermediara si clatire finala la 55°C, urmat de ciclul de uscare. Acest program este recomandat pentru rest normal de murdarie, in cantitate normala. Consuma intre 11.6 si 14.2 litri de apa si 1-1.15 kWh de energie electrica
2h 40 min – asa cum reiese din numele programului, este destul de lung, insa in tot acest timp se efectueaza o prespalare, spalare la 60°C, clatire, clatire finala la 60°C si uscare. Este programul cel mai intensiv, si daca este folosit alaturi de extra-optiunea de ExtraPower, poate face fata si incarcarilor cu rest uscat de murdarie si in cantitate mare.
Eco – deoarece KEGA9300L este un model cu o eficienta energetica de A+++, acest program chiar are un consum energetic foarte mic. Concret inseamna un consum energetic de 0.846 kWh, un consum de 11 litri de apa si o durata totala de rulare de 240 de minute.
Auto Sense – programul complet automat care detecteaza cantitatea articolelor dar si murdaria din aparat. Va regla temperatura de spalare intervalul a 50-60°C, va rula intre 120 si 170 de minute, si va avea un consum de apa intre 10.4 si 13.3 litri. Acest program este ideal pentru orice situatie, indiferent de cantitatea articolelor, sau gradul de murdarie.
Machine Care – sau programul pentru curatarea aparatului, a filtrelor si a bratelor de stropire. Programul ruleaza timp de 60 de minute, si nu uitati faptul ca trebuie introdus in cos detergent special pentru acest scop!

 

ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL POT SA APARA SI AICI

 

Extra-optiunile, chiar daca sunt numai 3 la numar la Electrolux KEGA9300L, sunt total diferite de cele din generatia anterioara, si sunt mult mai practice, si mai des folosibile:
Extra-power – programul de spalare va fi si mai eficent, daca este folosit alaturi de aceasta optiune, care va mari temperatura de spalare, dar si durata de spalare.
ExtraHygiene – la ultimul ciclu de clatire aceasta optiune va ridica temperatura de clatire timp de cel putin 10 minute la 65-70°C.
GlassCare – acesta va limita incalzirea apei in ciclul de spalare la 45°C, si nu va lasa schimbarile bruste de temperaturi. Astfel programele de spalare devin mai „blande” 🙂
Primele doua optiuni duc la un consum energetic mai ridicat, in timp ce ultimul va consuma mai putin, fata de rularea programului fara optiuni.

Si deoarece vorbim de un model, care este aproape 1000 de Euro, trebuie amintit si faptul ca, desi KEGA9300L este complet incorporabil, timpul ramas de spalare este vizibil pe podeaua din fata aparatului, este posibil programarea intarziata in intervalul a 1-24 de ore, usa aparatului se deschide la terminarea programului, facilitand astfel o uscare eficienta si rapida. Totodata pentru o incarcare usoara, cosul inferior se poate ridica usor la inaltimea celui superior, si totodata masina beneficieaza si de iluminare interioara. Cred ca acestea sunt cele mai importante aspecte tehnice la o masina de spalat vase, daca am uitat cate ceva, le gasiti pe site-ul producatorului.

 

GAMA LARGA DE MSV INCORPORABILE ELECTROLUX AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *