Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ESF 4700 ROW mai inteligent decat pare

ESF 4700 ROW mai inteligent decat pare
3.4 (68%) 5 votes

Electroluxesf4700reallifeMasina de spalat vase Electrolux ESF4700ROW desi pentru unii ar parea ca fiind din gama inferioara, ei bine acest model are de oferit mult mai mult, mai ales la categoria functii aditionale.

ESF 4700 ROW este un model ingust (slim), de doar 45 cm latime, cu o capacitate de incarcare de 9 seturi, 7 programe de spalare, 6 nivele de temperaturi a apei, o clasa energetica ridicata de A++, si un panou digital mare, pentru a va afisa toate informatiile care va sunt de folos.

MAI MULTE DETALII TEHNICE SI OPINII GASITI AICI

Cele 7 programe de spalare la Electrolux ESF4700ROW :
Eco 50 : Cu ajutorul acestui program aveti cea mai eficienta utilizare a apei si cel mai eficient consum energetic
pentru vase din portelan si tacamuri cu un nivel mediu de murdarie. Programul foloseste 8.5 litri de apa, cu un consum foarte scazut de energie electrica: 0.79 kWh, avand o durata de spalare de 189 de minute

AutoFlex: Aparatul detecteaza gradul de murdarie oi cantitatea articolelor din cosuri. Acesta regleaza automat temperatura si cantitatea apei, consumul de energie si durata programului. Program flexibil si din punctul de vedere a duratei- acesta poate fi intre 40 si 150 de minute, cu un consum de apa de 6-11 litri si energie intre 0.5-1.1 kWh.

Flexiwash:Cu ajutorul acestui program puteţi spala diferite incarcaturi de vase cu diferite grade de murdarie.
Temperatura si presiunea apei sunt mai ridicate in cosul inferior, pentru spalarea articolelor cu nivel ridicat de murdarie. Un consum mai mare de energie: 1.0-1.1 kWh si de apa de 12-14 litri.

Intensiv Acest program are o faza de clatire la temperatura inalta pentru rezultate mai bune din punct de vedere al igienei. In timpul etapei de clatire, temperatura se menţine la 70 °C pentru cel puţin 10 minute. Cel mai flamand program din punct de vedere a consumului de energie: 1.1-1.2 kWh si apa de 10-11 litri

O ora: este interesant faptul ca se numeste programul de o ora, si defapt acesta are o durata intre 40 si 50 de minute.

Quick plus 60: o spalare rapida la 60 de grade, insa fara uscare (deobicei aceste programe nu au faza de uscare), care are o durata de 30 de minute

Prespalare: nelipsitul program de prespalare, insa este interesant ca se folosesc doar 3 litri de apa, timp de 14 minute (deobicei masinile de spalat vase folosesc mai multa apa pe un interval mai scurt)

 

Optiunile care fac din Electrolux ESF 4700ROW un model destul de inteligent :
My favorite:Cu aceasta opţiune puteti seta si salva programul utilizat cel mai frecvent
Time saver: Aceasta opţiune mareste presiunea si temperatura apei. Fazele de spalare si uscare sunt mai scurte. Reducerea totala a duratei programului este de aproximativ 50%. De pierdut aveti la uscare, caci vasele nu sunt uscate la fel de eficient ca la programul normal.
Xtrapower: Aceasta optiune mareste presiunea apei la fazele de prespalare si spalare cu 40%.
Multitab: functie speciala daca se folosesc detergenti de acest tip
Energy saver: se reduce temperatura apei in ultima faza de clatire, astfel se pot obtine un consum de energie cu pana la 25% mai mici.
Semnale acustice: activarea sau dezactivare semnalelor acustice la terminarea programului

Totodata daca doriti programarea inceperii spalarii, aveti optiunea de programare intarziata intre 1-24 de ore.
Si daca ESF4700ROW nu este un model de baza, aceste este echipat cu Sistemul de curaţare RealLife®, care poate curaţa perfect fiecare obiect din orice incarcatura

Singurul inconvenient la acest model este lipsa functiei de Incarcare la Jumate, probabil cei de la Electrolux s-au gandit ca aceasta funtie nu e necesar la aparatele cu o capacitate de 9 seturi, sau ca Programul AutoFlex rezolva acest lucru.
In rest aparatul este unul foarte reusit din toate punctele de vedere.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST PRODUS

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *