Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ESF8555ROX cu consum extrem de redus de apa

ESF8555ROX cu consum extrem de redus de apa
4.3 (86.67%) 3 vote[s]

Electrolux ESF8555ROXCu tehnologia sa unica de economisire a apei Electolux ESF8555ROX are nevoie doar de jumatate din cantitatea de apa pentru a avea vase perfect curate. Aceasta refoloseste apa cea mai curata de la ciclul de clatire al ultimei incarcaturi la faza de Prespalare de la urmatoarea incarcatura. Astfel desi are o capacitate de incarcare maxima de 15 seturi, va folosi doar 7.5 litri de apa in programul Eco!
Numarul de programe oferite de ESF8555ROX este de 6, insa avem tot ce ne trebuie printre ele precum program cu senzori, prespalare, si FlexiWash.

ALTE OPINII SI DETALII GASESTI AICI

 

Programele de spalare la ESF8555ROX si consumurile aferente fiecaruia:
Eco : Cu ajutorul acestui program aveti cea mai eficienta utilizare a apei si cel mai eficient consum energetic pentru vase din portelan si tacamuri cu un nivel mediu de murdarie. Consuma doar 7.5 litri de apa, 0.961 kWh de energie in cei 225 de minute de functionare.
Auto: Aparatul detecteaza gradul de murdarie si cantitatea articolelor din cosuri. Acesta regleaza automat temperatura si cantitatea apei, consumul de energie si durata programului. Consumul de apa va fi intre 7-14 litri de apa, iar cel de electricitate intre 0.6-1.4 kWh. Timpul poate varia si el foarte mult intre 40-150 de minute.
Felxiwash: Vasele foarte murdare se pun in cosul inferior, iar cele cu grad mediu de murdarie in cel superior. Presiunea si temperatura apei din cosul inferior sunt mai mari decat in cosul superior. se va utiliza intre 14-16 litri de apa, 1.2-1.5 kWh de energie in cei 139-149 de minute.
Intensiv: programul care va spala la 70°C, evident are un consum ridicat de energie de 1.4-1.6 kWh, si 10.7-14.5 litri de apa. Programul are o durate de aproximativ 160 de minute.
Scurt: programul scurt de 30 de minute.
Prespalare: desi se crede ca nu e necesar un astfel de program, cei mai multi folosesc zilnic prespalarea. Are o durata de 14 minute, si foloseste 4 litri de apa neincalziti.

Electrolux ESF8555ROX are o extra-optiune foarte buna: Hygiene, care ofera rezultate mai bune la igienizare prin mentinerea temperaturii la 70°C pentru cel putin 10 minute in timpul ultimei faze de clatire.
Totodata regasim optiune de Time manager – care reduce timpul de spalare cu aproximativ 50% prin marirea presiunii apei si a temperaturii acestuia, Multitab pentru folosirea detergentului de acest tip, Myfavorit – salvare setari program si multe altele .
Si optiune de programare intarziata cu pana la 24 de ore este posibil, alaturi de semnalizarea acustica a terminarii programului de spalare.

 

 VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *