Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ESF8620ROW cu capacitate de 15 seturi

ESF8620ROW cu capacitate de 15 seturi
3.5 (70%) 4 vote[s]

Electrolux ESF8620ROWMasina de spalat vase Electrolux ESF8620ROW este una din putinele modele care are o capacitate asa de mare, de 15 seturi (maxim care a fost atins pana acum de orice producator). Si desi cu cat au o capacitate mai mare cu atat sunt mai putin eficiente energetic, ESF8620ROW are o clasa de A++.
Pe langa eficienta energetica destul de ridicata, ofera 6 programe de spalare, afisaj digital, optiuni de spalare precum Timemanager si Multitab, dispunand totodata de 3 brate de pulverizare, pentru a spala eficient orice tip de incarcatura.

 

ALTE OPINII SI DETALII GASESTI AICI

 

Cele 6 programe de spalare la Electrolux ESF8620ROW:
Eco: programul care spala la 50°C, pentru a obtine un consum energetic cat mai scazut. Ca si toate programele la orice marca, acesta are un timp de spalare foarte lung, de 225 de minute, timp in care consuma doar 11 litri de apa si 0.961 kWh de energie.
Auto: programul de senzori de incarcare, care va ajusta timpul, consumul de apa si temperatura acestuia. Timpul poate varia foarte mult intre 40-150 de minute, cu un consum de apa de 7-14 litri, iar spalarea se va efectua la temperaturi cuprinse intre 45-70°C.
Flexiwash: ideal cand in cosul inferior aveti vase, cratite, oale foarte murdare si in cosul superior pahare, farfurii mai putin murdare, caci temperatura apei si presiunea acestuia va fi diferit. Timpul de spalare este de 139-149 minute, cu consum de apa intre 14-16 litri si energie de 1.2-1.5 kwh.
Intensiv: programul care spala la 70°C, pentru vase, oale, sau incarcatura cu murdarie multa si/sau uscata.  Are cel mai mare consum de energie de 1.4-1.6 kWh, si apa de 12.5-14.5 kwh.
Pahare: un program pentru pahare sensibile la presiune mare si temperaturi ridicate, astfel se va spala la doar 45°C, timp de 85 de minute, cu 12-14 litri de apa, si un consum energetic de 0.7-0.9 kWh de energie.
QuickPlus:proramul scurt de 30 de minute, cu 10 litri de apa. Ca si orice program scurt acesta nu are ciclu de uscare.

Electrolux ESF8620ROW duce lipsa la programul de prespalare si functia de incarcare la jumate, insa se observa la multi producatori ca se renunta la ele, odata cu aparitia programelor cu senzori.
Insa puteti programa masina sa porneasca mai tarziu intre 1-24 de ore, sa semnalizeze acustic sau nu  terminarea programului, posibilitate de memorare program cu optiuni (MyFavorite), iar daca folositi tablete de tip Multitab atunci aveti si aceasta optiune la indemana.
Iar daca vreti ca timpul de spalare sa fie mai scurta aveti TimeManager– functie care mareste presiunea apei si temperatura acestuia, astfel se reduce timpul total de spalare cu aproximativ 50%.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *