Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ESI4200LOX de 9 seturi de la Electrolux

ESI4200LOX de 9 seturi de la Electrolux
5 (100%) 1 vote[s]

electrolux ESI4200LOXMasina de spalat vase Electrolux ESI4200LOX este un model semi-incorporabil, adica partea de sus unde sunt comenzile ramane vizibil, restul se incorporeaza, cu o capacitate de incarcare de 9 seturi – cam atat se poate obtine maxim la modele cu o latime de 45 de cm. Deoarece nu are o eficienta energetica ridicata, si nu ofera extra-optiuni, de obicei se gaseste la un pret destul de mic. Avem insa 5 programe de spalare dintre care trei cu sensorcontrol, si posibilitatea de programare intarziata.

 

 

ALTE OPINII SI DETALII TEHNICE GASESTI SI AICI

 
Cele 5 programe de spalare la Electrolux ESI4200LOX alaturi de consum si durata:

Eco: programul de referinta la eficienta energetica, are un consum de 9.5 litri de apa si 0.88 kWh de energie. Deoarece spala la 50°C timpul total al programului este mare, de 195 minute.
Intensiv: pentru nivel ridicat de murdarie, pentru vase, tacamuri, oale si cratite, o spalare la 70°C. Va folosi intre 11-13 litri de apa si 1.0-1.2 kWh de energie electrica, iar timpul total al acestui program este intre 130-150 minute
Normal: pentru nivel mediu de murdarie, si deoarece are o durata de 100-110 minute va fi una din cele mai des folosite programe, caci spala la 65°C, cu 15-16 litri de apa si 1.2-1.6 kWh de energie electrica. Este interesant faptul ca de obicei programele intensiv sunt cele care consuma cel mai mult, in cazul de fata cel Normal consuma mai mult.
QuickPlus: o spalare foarte rapida de 30 de minute, si spalare la 62°C sau 65°C cu 8 litri de apa si 0.8 kwh de energie electrica. Ca si la orice producator, la programul scurt lipseste uscarea.
Prespalare: o simpla prespalare timp de 14 minute cu 4 litri de apa, si deoarece nu incalzeste apa de admisie, consumul energetic este de doar 0.1 kwh. Programul poate fi folosit inainte de un program special de spalare, sau seara daca nu mai avem timp pentru o spalare lunga.

Cum ati vazut trei programe au consum si durata variabil, asta deoarece functia Sensorcontrol detecteaza nivelul de incarcare, si regleaza consumul de apa si energie. Atentie, acest senzor nu trebuie confundat cu cel de turbiditate, care detecteaza nivelul de murdarie si ajusteaza si temperatura de spalare. la Electrolux ESI4200LOX se modifica de obicei cantitatea de apa folosita – deci si consumul energetic, alaturi de durata de spalare.

Ca si programare, avem o singura posibilitate, acesta fiind cea de 3 ore. Chiar daca nu are tehnologii revolutionare, si extra-optiuni ESI4200LOX cu pretul lui foarte mic poate fi vazut ca o achizitie reusita pentru aceasta suma. Daca dorim mai mult de la o masina de spalat vase, si pretul este unul mai mare!

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *