Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ESI4610ROX de 9 seturi

ESI4610ROX de 9 seturi
3 (60%) 3 votes

Electrolux ESI4610ROXMasina de spalat vase Electrolux ESI4610ROX este un model mic, de 9 seturi, partial incorporabil, ceea ce inseamna ca afisajul digital si butoanele vor ramane vizibile, ceea ce deobicei este un lucru bun, caci e mult mai accesibil si intodeauna se vede ce program spala si cat mai avem din timpul de spalare.
ESI4610ROX este un model destul de bun, datorita unui numar destul de mare de programe pentru o msv cu capacitate mare (are si senzor de incarcare), functii speciale care ne vor ajuta sa economisim timp sau energie, si are o eficienta energetica de A++.

 

ALTE OPINII SI DETALII GASESTI AICI

 

Cele 6 programe de spalare la Electrolux ESI4610ROX:
Eco: ideal pentru o incarcare cu nivel mediu de murdarie, pentru vase de portelan si tacamuri, spalarea principala se efectueaza la 50°C, astfel se atinge un consum de doar 0.79 kWh, alaturi de un consum mic de doar 8.5 litri de apa. Programul este destul de lung, de 190 de minute.
Auto: aparatul detecteaza gradul de murdarie si cantitatea articolelor din cosuri. Acesta regleaza automat temperatura si cantitatea apei, consumul de energie si durata programului. Spalarea se va efectua intre 45 si 70°C, astfel si consumul de energie va varia intre 0.5-1.1 kWh, consumul de apa intre 6-11 litri, iar timpul de spalare intre 40-150 de minute.
Intensiv: programul care spala la 70°C, ideal pentru vase foarte murdare, si murdarie ridicata. Are un consum mare de 1.1-1.2 kWh (ceva normal pentru un program intensiv), si de apa de 10-11 litri.
1 ora: cu ajutorul acestui program, puteti spala o incarcare cu murdarie recenta. Ofera rezultate de spalare bune intr-un timp scurt. Se va spala la o temperatura de 55°C, si un consum de apa de 9-10 litri.
30 de minute: pentru murdarie recenta, cu o uscare mai slaba, caci programul consta dintr-o spalare la 60°C si o clatire
Prespalare: o prespalare cu 3 litri de apa, timp de 14 minute.

Si chiar daca lipseste functia de incarcare la jumate avem alte optiuni precum:
Multitab: daca se utilizeaza tablete de detergent combinat.
TimeSaver: se va mari presiunea si temperatura apei, astfel se poate reduce timpul total de spalare cu maxim 50%. Rezultatele de spalare raman aceasi, insa rezultatele uscarii pot fi mai slabe.
EnergySaver: reducandu-se temperatura apei la ultima faza de clatire, se pot obtine un consum mai mic de 35%, insa uscarea va fi mai slaba.
My Favorit: se poate memora un program cu toate functiile aditionale, sau dupa cum vrem noi si astfel nu mai trebuie sa butonam aparatul atata inainte de folosire.
Semnale acustice: implicit la terminarea programelor de spalare aparatul nu semnalizeaza acustic acest lucru, dar cu ajutorul acestui optiuni se poate activa.

Daca aveti o familie mai mica, si doriti ca butoanele si afisajul sa fie vizibile intodeauna, atunci opinia mea este ca Electrolux ESI4610ROX este un model reusit (nu de top), al carui pret reflecta calitatea produsului.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *