Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ESI5201LOX modelul cel mai simplu partial incorporabil de 13 seturi

ESI5201LOX modelul cel mai simplu partial incorporabil de 13 seturi
4.5 (90%) 2 votes

Electrolux ESI5201LOX     ESI5201LOX este una din cele mai mari masini de spalat vase semiincorporabile a producatorului Electrolux, avand o capacitate de incarcare de 13 seturi, clasa energetica A+ si avand integrat functia de SENSORCONTROL care detecteaza nivelul de incarcare si regleza consumul de apa si energie.

 

VEZI AICI MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST PRODUS

 

Cele 5 programe de spalare la masina de spalat vase Electrolux ESI5201LOX:

Eco :Cu ajutorul acestui program aveti cea mai eficienta utilizare a apei si cel mai eficient consum energetic pentru vase din portelan si tacamuri cu un nivel mediu de murdarie. Durata programului este de 195 de minute, folosind 11 litri de apa.

Intensiv: Acest program are o faza de clatire la temperatura inalta pentru rezultate mai bune din punct de vedere al igienei. In timpul fazei de clatire, temperatura se mentine la 70°C pentru cel putin 10 minute . Programul are o durata variabila intre 140-160 de minute (datorita functiei Sensorcontrol), un consum de apa de 13-15 litri si de energie electrica intre 1.3-1.5kWh.

Normal: ideal pentru vase din portelan si tacamuri, cu un nivel mediu de murdarie. Programul spala intre 100-120 de minute, si consum intre 15-17 litri de apa.

Quick Plus: un program de 30 de minute folosind 9 litri de apa si 0.9 kWh de energie

Prespalare: 4 litri de apa sunt folositi timp de 14 minute pentru o prespalare cu temperatura apei de admisie.

Si in afara de cele 5 programe, mai are posibilitatea de Programare intarziata la 3 ore, insa este binevenita faptul ca aparatul se opreste automat dupa 10 minute de inactivitate (nu se va folosi deloc energie electrica).
Si cam atat despre Electrolux ESI5201LOX, caci el este modelul cel mai simplu la categoria semiincorporabile.

PRETUL ACTUAL SI ALTE DETALII GASESTI AICI

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *