Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ESI5540LOX cu eficienta A++ la pret bun

ESI5540LOX cu eficienta A++ la pret bun
5 (100%) 1 vote

Electrolux ESI5540LOXMasina de spalat vase  Electrolux ESI5540LOX este un model reusit din mai multe puncte de vedere, si ofera un raport pret/calitate buna, caci are o capacitate mare de incarcare de 13 seturi, o eficienta energetica de A++, 6 programe de spalare si doua extra-optiuni. Totodata este dotat cu senzori de incarcare si de turbiditate, deci programe care regleaza consumul dar si timpul total de spalare. Ca si un minus ar fi lipsa optiunii de incarcare la jumate, ceea ce la un model asa de mare ar fi fost binevenita.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

Cele sase programe de spalare la Electrolux ESI5540LOX alaturi de consum :

Eco: cu ajutorul acestui program aveti cea mai eficienta utilizare a apei si cel mai eficient consum energetic pentru vase din portelan si tacamuri cu un nivel mediu de murdarie. Va folosi 9.9 litri de apa si 0.932 kWh de energie electrica, iar timpul total al programului este de 195 de minute.
Auto: sau AutoFlex, programul la care consumul, durata si temperatura de spalare este reglat de senzori, astfel programul va spala la temperaturi cuprinse intre 45-70°C (adica intre minim si maxim), cu 7-12 litri de apa si consum energetic de 0.6-1.4 kWh. Si durata programului va  varia intre 40-150 de minute.
Intensiv: programul pentru vase si oale foarte murdare, cu spalare la 70°C, cu 13-15 litri de apa si consum energetic de 1.3-1.5 kWh. Si la acest program durata poate varia intre 140-160 de minute.
Pahare: spalarea delicata la 45°C, cu 13-14 litri de apa si 0.7-0.9 kWh de energie. Timpul programului varieaza intre 70-80 de minute.
QuickPlus: o spalare scurta de 30 de minute, insa la 60-65°C, pentru incarcatura cu murdarie recenta.
Prespalare: se pot clati rapid vasele pentru a impiedica lipirea resturilor alimentare de vase. Foloseste doar 4 litri de apa, si deoarece nu il incalzeste, consumul energetic este de doar 0.1 kWh.

Ca si extra-optiuni, Electrolux ESI5540LOX are doua:
TimeManager: se msreste presiunea si temperatura apei, astfel se reduce durata totala a programului cu aproximativ 50%.
Multitab: daca utilizati detergenti de acest tip (3in1). Cand se utilizeaza acesta, durata programului se prelungeste, pentru a imbunatati rezultatele de curatare si uscare.

Nu sunt extra-optiuni dar trebuie amintite: posibilitate de programare intarziata intre 1-24 de ore, semnal sonor la terminarea programului, posibilitate de salvare setari personale ca si MyFavorite si afisare timp ramas din program.

Cum am precizat si la inceput din pacate lipseste optiunea de incarcare la jumate, insa pentru cei care acesta nu este important, ESI5540LOX este un model foarte bun la raportul pret/dotari tehnice.

 

CEL MAI MIC PRET DE OBICEI O GASESTI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *