Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ESL4200LO – incorporabila da 9 seturi

ESL4200LO – incorporabila da 9 seturi
3.3 (65.56%) 18 vote[s]

electrolux esl 4200 Masina de spalat vase incorporabila Electrolux esl4200lo este una dintre cele mai ieftine MSV incorporabile de pe piata, insa acest lucru nu inseamna ca este si cel mai slab.
Cu o latime de doar 45 de cm se poate incorpora usor, si totusi are o capacitate de 9 seturi. Capacitatea de 9 seturi este ideala pentru familii de 2-3 persoane, caz in care il veti folosi zilnic, sau odata la 2 zile (evident daca mancati acasa si nu la birou 🙂

 

VEZI CEL MAI BUN PRET SI ALTE PARERI AICI

 

Cateva caracteristici tehnice:

– este incorporabil
– a primit clasificarea de A la clasa de energie, performanta spalare precum si la performanta de uscare
– este aproape la fel de silentios ca un Bosch, Electroluxul avand 61 dB
– in programul Eco foloseste 9.5 litri de apa, 0.88kWh
– aveti sa alegeti intre cele 5 programe (unul e foarte scurt de doar 30 de minute)

Ca si minus: optiunea de incarcare la jumatate.

Este foarte binevenita faptul ca in manualul de utilizare a aparatului in tabelul de programe sunt trecute si consumul de apa si curent pentru fiecare in parte. Programul de 30 de minute foloseste doar 8 litri de apa si 0.8kWh, pe cand cel Eco consuma 0.878kWh si 9.5 litri de apa, insa durata programului este de 225 de minute. De obicei la toate marcile programele eco au o durata foarte mare
Si ceea ce a surprins este faptul ca se poate alimenta si cu apa calda (pana la 60 C), lucru care de obicei e interzis de alti producatori.

Programul Intensiv este ideal pentru vase si oale gu grad ridicat de murdarie, caci in ciclul de spalare spala la temperatura de 70°C, si deoarece masina este dotata cu senzor de incarcare (care detecteaza cat de plin e aparatul), se va regla consumul de apa si durata totala a spalarii, astfel se va consuma intre 11 si 13 litri de apa si 1 – 1.2 kWh de energie electrica. Durata totala a programului va varia in intervalul 130-150 de minute.

Desi se numeste „Prespalare”, este programelul foarte cautat caci cu doar 4 litri de apa consumati si doar 0.01kWh de energie (deoarece aceasta cantitate de apa nu este incalzita) va spala timp de 14 minute, ideal ca si inmuiere, sau a preveni uscarea resturilor.

 

ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL GASESTI AICI

 

Salvează

Salvează

Salvează

One Response to ESL4200LO – incorporabila da 9 seturi

  1. Bocai Maria says:

    As dori o poza cu montarea garniturilor, pe schema nu se intelege prea bine. Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *