Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ESL7510RO cu Beam on Floor

ESL7510RO cu Beam on Floor
4.4 (88%) 5 vote[s]

Electrolux ESL7510ROEste o mare noutate la Electrolux acest Beam-on-Floor –  o lampa care lumineaza podeaua bucatariei de sub usa aparatului. Cand aparatul functioneaza, o lumina rosie se aprinde si ramane aprinsa pe toata durata programului, iar cand programul se termina o lumina verde se aprinde. Acest lucru a fost prima data implementat de Miele parca, insa ma bucur sa vad si la Electrolux acest lucru, caci la modele complet incorporabile nu stim cand a terminat cu spalat…
ESL7510RO are o capacitate de 13 seturi (nu are tava separat pentru tacamuri), cu 3 brate de pulverizare, si o eficienta energetica de A++.

ALTE OPINII SI DATE TEHNICE GASITI AICI

Cele 6 programe de spalare la Electrolux ESL7510RO si consumul de energie-apa:

Eco: pentru un un grad de murdarie mediu, atat pentru vase din portelan cat si tacamuri, cu un consum de doar 0.932 Kwh de energie si 10 litri de apa. Spalarea se efectueaza la 50°C, iar timpul total al programului este de 225 de minute.

Auto: program cu detectarea nivelului de murdarie, consumul de apa va varia intre 7 si 14 litri, iar temperatura acestuia intre 45-75°C, astfel ca si consumul energetic va varia intre 0.6-1.4kWh.

Flexiwash: program cu temperatura apei si presiunea acestuia va fi mai mare in cosul inferior, iar in cel superior mai delicat. Este ideal pentru o incarcare mixta cu oale murdare in cosul inferior si farfurii normal murdare in cel superior. Are nevoie de 14-16 litri de apa si 1.2-1.5 kWh de energie.

Intensiv: fiindca spala la 70°C, pentru a indeparta si murdarie uscata are nevoie de 12-14.5 litri de apa, 1.4-1.6 kwh de energie si un timp de spalare de aproximativ 160 de minute.

Scurt: un program de doar 30 de minute pentru spalarea farfuriilor cu murdarie recenta, 10 litri de apa si 0.9kWh de energie electrica consumati in acest timp.

Prespalare: prespalare cu 4 litri de apa timp de 14 minute.

Printre optiuni se regaseste:
TimeManager pentru resucerea timpului de spalare prin marirea presiunii si a temperaturii apei.
EnergySaver: se reduce temperatura la ultima faza de clatire, astfel se obtine un consum de energie mai mic cu aproximativ 25% (se pierde la calitatea uscarii)
Multitab: la folosirea acestor tipuri de detergenti

Totodata puteti memora programul favorit cu optiunile dorite cu MyFavorite, si seta ca aparatul sa va atentioneze cu semnale acustice terminarea programului de spalare.
Insa noutatea de la Electrolux este Beam-on-Floor care este chiar faina si foarte binevenita la o masina de spalat vase incorporabila cum este si ESL7510RO.

 

VEZI AICI PRETUL LA CARE MERITA CUMPARAT

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *