Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ESL8316RO cu touchcontrol de la Electrolux

ESL8316RO cu touchcontrol de la Electrolux
4 (80%) 10 vote[s]

Electrolux ESL8316ROMasina de spalat vase Electrolux ESL8316RO este un model deosebit de incapator, de 15 seturi (cea mai mare valoare obtinuta pana in momentul de fata) si totusi reuseste sa obtina o eficienta energetica de A++. Totodata pentru spalare are 6 programe separate, dintre care una automata in care aparatul detecteaza nivelul de murdarie si ajusteaza timpul de spalare precum si apa folosita si temperatura acestuia.
Si deoarece are o capacitate foarte mare, are 3 brate pentru pulverizare, cat1 pentru fiecare cos, si una pentru tava de tacamuri.

 

ALTE OPINII SI UN PRET BUN GASESTI AICI

 

Cele 6 programe de spalare la electrolux ESL8316RO si consumul de apa-curent aferent fiecaruia:

Eco: spalarea la o temperatura scazuta de 50°C pentru a obtine un consum energetic de doar 0.961 kwh si un consum de apa de 11 litri. Pentru ca laa acest consum sa se obtina rezultate bune, programul are o durata de 225 de minute.
Auto: programul auto cu detectarea turbiditatii apei si autoreglarea consumului. Va spala cu apa la o temperatura intre 45-70°C, cu o cantitate de apa intre 7-14 litri, iar timpul de spalare pote varia intre 40-150 de minute.

Flexiwash: acest program are cele mai bune opinii de la utilizatori, caci  puteti spala articole cu murdarie mixta. Vasele foarte murdare
se pun in cosul inferior, iar cele cu grad mediu de murdarie in cel superior. Presiunea si temperatura apei din cosul inferior sunt mai mari decat in cosul superior. Consumul va varia intre 14-16 litri de apa, iar cea de energie intre 1.2-1.5 kWh.

Intensiv: pentru vase, oale si cratite cu nivel mare de temperatura, un program cu temperatura apei ridicate si un jet puternic de apa. Consumul de apa si energie este destul de mare (ceva normal pentru intensiv) de 12.5-14.5 litri si 1.4-1.5 kWh de energie. Durata programului este undeva la 160 de minute.

Delicat: se va spala la doar 45°C si un jet de apa scazut, ideal pentru vase din portelan si sticlarie delicata. Consumul de energie este unul destul de mic datorita temperaturii scazute de 0.7-0.9 kWh, iar pa consumata de 12-14 litri

Scurt: programul scurt de 30 de minute, cu un consum de 10 litri de apa si 0.9 kwh

 

VEZI AICI ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Si daca careva din programe vi se pare prea lung, atunci Time Manager va ajuta sa reduceti timpul de spalare la jumatatea timpului. Acest lucru se obtinem prin marirea presiunii si a temperaturi apei si fazele de spalare si uscare se vor reduce.
Insa daca timpul nu e problema, dar vreti sa scada consumul, atunci EnergySaver pote reduce cu pana la 25% consumul de energie, prin reducerea temperaturii la ultima faza de clatire.
Evident ca aveti optiunea si de programare intarziata, Multitab, setarea aparatului sa semnalizeze acustic terminarea programului, sau salvarea unui program cu setarile noastre favorite prin MyFavorit.

Electrolux ESL8316RO este un model destul de bun, ar fi si mai bun daca ar fi avut programul de prespalare, si de ce nu si funtia de incarcare la jumate…

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

 

 

Salvează

2 Responses to ESL8316RO cu touchcontrol de la Electrolux

  1. vlad claudiu says:

    Buna ziua, vreau sa stiu daca aceasta masina are duze stropitoare superioare de apa(jet superior)? Multumesc

  2. Vlad claudiu says:

    Am cumparat pana la urma acest model, dar…..nu imi dau seama daca masina nu functioneaza sau nu stiu eu sa o folosesc! Am incercat toate programele si se pare ca bratele superioare nu functioneaza pentru ca tacamurile si vesela din primele doua rafturi de sus nici nu sunt atinse de apa!! Nu stiu ce sa mai fac! Ajutati-ma va rog cu un tutorial sau ceva de genul ca nu imi dau seama daca fac ceva corect sau nu. Masina trage apa, apoi dupa catevs minute o scoate afara si iar trage apa si……apoi nimic, ramane cu ledul pe podea aprins si cam atat….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *