Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ESL8525RO cu tehnologia de reutilizare a apei

ESL8525RO cu tehnologia de reutilizare a apei
5 (100%) 1 vote[s]

Electrolux ESL8525ROMasina de spalat vase Electrolux ESL8525RO este un model cu capacitate de incarcare maxima ce a fost atins pana acum de producator, de 15 seturi, si desi la programul Eco foloseste doar 7.5 litri de apa, acesta este si mai eficient, caci are tehnologie prin care aceasta re-foloseste apa cea mai curata de la ciclul de clatire al ultimului program, la faza de pre-spalare de la urmatorul. Adica are un rezervor, in care retine apa de la clatire, si il refoloseste la prespalare. Totodata are 6 programe de spalare, si deoarece are senzori de incarcare si de turbiditate la mai multe programe consumul poate varia.

 

DE OBICEI ALTE OPINII APAR SI AICI

 
Cele sase programe de spalare alaturi de consum la Electrolux ESL8525RO :

Eco: programul dupa care se obtine si clasa de eficienta energetica, A++ in cazul nostru, deci un consum de doar 7.5 litri de apa, 0.961 kWh de energie electrica si o durata de 225 de minute.
Auto: programul care detecteaaa atat murdaria dar si nivelul de incarcare, si regleaza singur consumul si durata programului. Astfel va spala la temperaturi cuprinse intre 45 si 70°C (minimul si maximul) cu 7-14 litri de apa. Evident si consumul energetic va fi foarte variabil intre 0.6 si 1.4 kWh, iar durata programului intre 40 si 150 de minute.
Flexi-wash: o spalare cu temperaturi si presiuni diferite pe cele doua cosuri, astfel incat vasele din cosul inferior vir fi spalate la 65°C si o presiune mare a pei, iar cosul superior in care sunt paharele mai delicate la 50°C si o presiune a apei mai scazuta. Datorita senzorului de incarcare consumul va varia intre 14-16 litri de apa, 1.2-1.5 kWh de energie electrica iar timpul total al programului intre 139 si 149 de minute.
Intensiv: programul cu spalare la 70°C pentru resturi de mancare uscate si in cantitate mare, folosind intre 10.7 si 14.5 litri de apa si 1.4-1.6 kWh de energie electrica
Scurt: program de 30 de minute, cu 10 litri de apa consumati, insa o spalare la 60°C ! ca la orice program scurt, ciclul de uscare lipseste
Prespalare: nelipsitul program dintr-o masina de spalat vase, mai ales la una cu capacitate de incarcare maxima, are o durata de 14 minute, timp in care consuma 4 litri de apa. Si deoarece nu incalzeste apa, consumul energetic este minim, de 0.1 kwh.

Ca si extra-optiuni Electrolux ESL8525RO ofera :
Time Manager: se poate reduce durata totala a programului cu aproximativ 50%, prin marirea presiunii si temperaturii apei. Totodata fazele de apalare si uscare sunt scurtate.
Multitab: cand folositi detergenti de tip 3in 1, se optimizeaz procesul de spalare, prin prelungirea duratei programului
Hygiene: pentru rezultate deosebite de igienizare, se va mentine temperatura apei la 70°C timp de aproximativ 10 minute in ultima faza de clatire al programelor.

Totodata aveti posibilitatea de a a seta si salva un program utilizat frecvent cu setarile care va plac cu MyFavorite. Semnalele acustice la terminarea programului sunt dezactivate din fabrica, insa le puteti activa, asa cum este descris in manualul de utilizare. Daca doriti programarea unei spalari, aveti si aceasta posibilitate la ESL8525RO in intervalul 1-24 de ore. Nu ar fi corect sa nu amintesc si faptul ca bratul de stropire inferior este de tip Satelit, are tava separata pentru tacamuri, si Beam on Floor.

Singurul minus ar fi optiunea de incarcare la jumate, insa prezenta senzorului de incarcare amortizeaza unpic acest neajuns.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII SI PRET ACTUAL LA ACEST MODEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *