Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ESL8810RA – cel mai bun model Electrolux in iunie 2015

ESL8810RA – cel mai bun model Electrolux in iunie 2015
3.3 (65.71%) 7 vote[s]

Electrolux ESL8810RADaca vreti sa cumparati o masina de spalat vase complet incorporabila, atunci in momentul de fata ESL8810RA este cel mai avansat model Electrolux din toate puctele de vedere!
Are o capacitate maxima de incarcare de 15 seturi (mai mult nu a atins niciun alt producator), Eficienta energetica de A+++ (iarasi maxim ce se poate atinge), 8 programe de spalare – cel mai mare numar de programe la o msv Electrolux, TimeBeam – noutate la acest producator, prin care este proiectat pe podea durata pana la terminarea programului, sau durata pana la inceperea programului.

 

OPINII MAI GASESTI SI AICI

Cele 8 programe de spalare la ESL8810RA:
Eco: se va utiliza doar 11 litri de apa si 0.857 kWh de energie pentru o spalare cat mai ecologica, insa timpul de spalare este mai lunga, de 225 minute.
AutoFlex: Programl cu detecarea nivelului de murdarie, si auto ajustarea consumului de apa, a temperaturii acestuia precum si a timpului de spalare. Se va consuma intre 7-14 litri de apa, 0.6-1.4 kWh de energie si timpul de spalare va varia intre 40 si 150 de minute.
Flexiwash: programul care spala la temperaturi diferite 50-65°C pe cele 2 cosuri, si cu presiune diferita pentru a spala vasel foarte murdare in cosul inferior si cele mai putin murdare in cosul superior. Va folosi multa apa, in cantitate de 14-16 litri in cei aproximativ 145 de minute de spalare.
Intensive:spalarea intensiva la 70°C pentru vase, oale cu un grad ridicat de murdarie, chiar si uscata. Evident are un consum mare de energie de 1.4-1.6 kWh, si de apa de 12.5-14.5 litri.
1 ora: va spala la 55°C, cu 9.5-10.5 litri de apa. Program ideal pentru folosirea zilnica cu grad normal de murdarie
Quick Plus: pentru murdarie recenta, o spalare la 60°C, cu 10 litri de apa si un timp total de 30 de minute.
Pahare: spalare delicata pentru pahare si portelanuri delicate la temperaturi inalte si presiunea apei inalte, se va spala la 45°C timp de 75-85 minute si va consuma 12-14 litri de apa alaturi de 0.7-0.9 kWh de energie
Prespalare: prespalare cu 4 litri de apa timp de 14 minute.

VEZI AICI SI ALTE DETALII

Setari disponibile la Electrolux ESL8810RA:

Afisare timp pe podea

Afisare timp pe podea

My favorite: se seteaza programul preferat zilnic
Sunet de sfarsit: aparatul va avertizeaza in legatura cu terminarea programului
Volum sunet: se seteaza de la 0 la 10 nivelul volumului sonor
Contrast: se modifica contrastul afisajului
Stralucire: se modifica stralucirea afisajului
Limbi: se alege limba meniului
Afisare pe podea: se poate selecta culoarea pentru TimeBeam

Si optiunile de spalare diponibile:
AutoOpen: se economiseste energie prin deschiderea automata a usii la terminarea programului Eco, astfel se usuca mai repede incarcatura din interior
XtraPower: Pentru rezultate si mai bune la spalarea vaselor foarte murdare, prin cresterea presiunii a apei la prespalare si spalare
Multitab: la folosirea de tablete combinate

Desi nu este ieftin, multitudinea de programe, capacitatea maxima posibila cat si eficienta energetica de A+++ il fac pe Electrolux ESL8810RA o masina de spalat vase de nota 10!

 

VEZI AICI O REDUCERE DESTUL DE BUNA LA ACEST MODEL

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *