Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Incorporabilul ESL4555LO de 9 seturi

Incorporabilul ESL4555LO de 9 seturi
5 (100%) 1 vote[s]

Electrolux ESL4555LOMasina de spalat vase Electrolux ESL4555LO este un model slim, adica cu o latime de 45 de cm, capacitate de incarcare de 9 seturi si 6 programe de spalare. Este foarte asemanator cu modelul independent Esf4660rox, mai ales la programe si extra-optiuni, difera un pic consumul su durata programelor. Deci avem 6 programe, din care una cu autodetectare, extra-optiuni, si ceea ce nu prea se regasesc la alte modele slim incorporabile: beam on floor, sau alfel zis lumina proiectata pe podea, care ne arata daca masina ruleaza un program sau a terminat programul.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII PRECUM SI OPINII DESPRE ACEST MODEL

Cele 6 programe de spalare la Electrolux ESL4555LO, alaturi de durata si consum:

Eco: programul dupa care se obtine si clasa de eficienta energetica, respectiv A+ , o spalare la 50°C, timp de 225 minute, si un consum de 9.5 litri de apa si 0.789 kWh de energie. Ca si o comparatie cu un alt model de 9 seturi care are clasa A++, diferenta de consum energetic este de 0.089 kWh (deci cam 10%)
Auto: programul care este comandat in totalitate de cei doi senzori de turbiditate si de incarcare, astfel consumul de apa va varia intre 6-11 litri, si se va spala la temperaturi cuprinse intre 45-70°C, si un consum energetic de 0.5-1.2 kWh.
Intensiv: programul care in ciclul de spalare inclazeste apa la 70°C, deci ideal pentru vase, oale, cratite cu multa murdarie, insa evident are un consum mare de energie. Programul are o durata intre 130-150 de minute, si consuma intre 11-13 litri de apa si 1.2-1.3 kWh de energie.
Scurt: o spalare rapida de 30 de minute, cu 8 litri de aa, si un consum energetic de 0.8 kWh. Se va spala la 60°C, insa ca si orice program rapid, nu are ciclu de uscare.
Pahare: splare la 45°C, pentru a ocroti paharele si portelanurile sensibile la temperaturi inalte. Are o durata de 70-80 minute, folosind 11-12 litri de apa si 0.7-0.8 kWh de energie.
Prespalare: o prespalare timp de 14 minute, cu 4 litri de apa.

Poate multi se intreaba de ce la programele Intensiv si Pahare consumul si timpul de spalare nu e fix, acesta se datoreaza senzorului de incarcare, care detecteaza cat de plin este masina, si mai regleaza la consum si durata (atentie nu si la temperatura apei).

Extra-optiuni la Electrolux ESL4555LO :
Multitab: daca folosim detergenti de acest tip, masina va regla automat consumul de sare si agent de clatire pentru acest caz.
TimeManager : Putem reduce timpul de spalare cu pana la 50% folosind aceasta optiune! Insa TimeManager este disponibil doar pentru progrul Eco!

Totodata avem posibilitatea de a programa pentru o spalare ulterioara in intervalul a 1-24 de ore. Mini afisajul indica timpul ramas din spalare, insa odata cu inchiderea usii, acesta nu mai este vizibil (problema modelelor complet incorporabile), insa Beam on The Floor – lumina care se proiecteaza pe podeaua din fata aparatului ne va arata daca masina spala, sau a terminat de spalat.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA PENTRU ACEST MODEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *