Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Modelul independent Electrolux ESF5512LOW de 13 seturi

Modelul independent Electrolux ESF5512LOW de 13 seturi
5 (100%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase Electrolux ESF5512LOW este un model independent, cu o latime de 60 de cm si o cpaacitate de incarcare de 13 seturi, fiind suficient de mare pentru o familie de 4-5 persoane. Si chiar daca are „doar” 6 programe de spalare, una dintre ele este cel Auto, adica care detecteaza atat gradul de murdarie, cat si gradul de incarcare, si regleaza tot. Totodata senzorul de incarcare va fi activ si la alte doua programe, care va reduce durata si consumul de apa, daca masina nu este plina.
Daca eficienta energetica este foarte importanta la Dvs, atunci cautati alt model, caci acesta are doar A+. Insa deoarece programele Eco sunt lungi, ele oricum nu prea sunt folosite.

 

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare, alaturi de durata, consum si temperaturi de spalare la Electrolux ESF5512LOW :

Eco – asa cum am zis mai sus, acest model nu este cel mai eficient din punct de vedere a consumului, insa acest lucru nu trebuie sa va sperie. A+ inseamna un consum de 11 litri de apa si un consum energetic de 1.039 kWh. Programul ruleaza timp de 227 de minute, si va spala la 50°C.
Auto – programul care se bazeaza pe cele doua senzori cu care este dotat ESF5512LOW: cel de turbiditate si cel de incarcare, si care vor regla temperatura apei, durata prespalarii, spalarii dar si a clatirii, si nu in ultimul rand consumul de apa. Acest program este ideal pentru orice tip de rest de murdarie in orice cantiate. Programul va rula maxim 156 de minute, insa nu mai putin de 45 de minute, timp in care consuma intre 7 si 12 litri de apa, si va avea un consum energetic cuprins intre 0.7 si 1.4 kWh. Spalarea se va efectua la temperaturi cuprinse intre 45 si 70°C. Daca nu e important sa stiti peste cat timp termina aparatul, atunci mai mult ca sigur va fi programul cel mai des folosit.
Intensiv – spalare intensiva la 70 °C, pentru nivel ridicat de murdarie, si in cantitate considerabila. Aceste programe sunt insa mari consumatori de energie, din cauza spalarii la temperaturi ridicate. Se activeaza insa senzorul de incarcare, deci daca aveti mai putine articole in aparat, consumul poate sa scada de la 1.7 la 1.5 kWh, si de la 15 litri de apa la 14 litri. Durata programului va fi intre 155 si 170 de minute.
Pahare – exect opozitul programului precedent, fiind o spalare la 45°C si la o presiune scazuta, ideal pentru a spala articolele cu rest minim de murdarie, si care sunt sensibile la temperaturi inalte. Senzorul de incarcare este activ si in acest caz, deci un consum de 12-14 litri de apa in cele 75-85 de minute de rulare.
30‘ – asa cum zice si numele, un program scurt, de doar 30 de minute, insa cu spalare la 60°C. Este ideal pentru rest recent de murdarie, si pentru maxim 7-8 seturi .
Prespalare – timp de 14 minute se va efectua o prespalre la temperatura de admisie, folosind doar 5 litri de apa. Deoarece apa nu va fi incalzita, consumul energetic este aproape 0. Este ideal pentru prevenirea uscarii resturilor de mancare, sau aparitia mirosului.

 

ALTE DETALII TEHNICE SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Electrolux ESF5512LOW nu sta cel mai bine la capitolul extra-optiuni, insa dispune de :

Airdry – acesta este activat pentru fiecare program in afara de cel de prespalare, si care va deschide usa aparatului aproximativ 10 cm, dupa terminarea programului. Astfel aburii ies din aparat ,si se obtine o uscare mai rapida si mai eficienta.
HygienePlus – aceasta optiune ofera rezultate mai bune la igienizare prin mentinerea temperaturii la 70°C pentru cel putin 10 minute in timpul ultimei faze de clatire. Consumul de energie creste!

Nu este extra-optiune, insa este prezent si pornire programabila, adica cand sa porneasca programul. Puteti selecta din intervalul orar de 1-24 de ore. Totodata daca ESF5512LOW nu este orpit dupa 5 minute de la terminarea programului, ea se decupleaza total de la energie, pentru a nu consuma nimic.
Daca nu va place alb-ul sau un aparat inox ar arata mai bine in bucataria Dvs, exista acest model si pe inox, sub numele de ESF5512LOX.

 

VEZI DACA MAI ESTE PE STOC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *