Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Modelul premium de la Electrolux prin Real Life ESF8720ROX

Modelul premium de la Electrolux prin Real Life ESF8720ROX
3 (60%) 4 vote[s]

Real Life ESF8720ROXElectrolux Real Life ESF8720ROX este modelul cel mai avansat in momentul de fata a producatorului de electrocasnice Electrolux, in ea regasim toata tehnologia moderna pe care ni le poate oferi o masina de spalat vase (iunie 2015).
ESF8720ROX are atatea functii speciale si extra optiuni incat sper ca nu o sa uit niciuna dintre ele, caci daca aveti banii necesari pentru a achizitiona acest model, atunc sigur merita banii.
Incepem cu eficienta energetica pe care le are, de A+++ (cel mai inalt posibil in momentul de fata) si totusi o capacitate de incarcare maxima de 15 seturi – putini producatori ating aceasta capacitate!
Desi numarul programelor nu este foarte mare, avem program de spalare pentru orice ocazie – mai putin programul de prespalare, care de obicei nu se regaseste la modelele acestui producator.

ALTE DETALII SI OPINII GASITI AICI

 

Programele de spalare la Real Life ESF8720ROX:

Eco: programul care spala la 50°C insa programul e lung de 225 de minute. Datorita consumului mic de apa de doar 11 litri si a temperaturii scazute a apei are un consum de curent de doar 0.857 de kWh.
Auto: Programul inteligent, care detecteaza nivelul de murdarie si cantitatea incarcata, durata, consumul de apa, curent cat si temperaturile de spalare vor varia. Ciclul de spalare principala se va efectua la temperaturi cuprinse intre 45-70 de grade, iar consumul total de apa va fi intre 7-14 litri, curent de 0.6-1.4kWh, iar si durata va fi foarte flexibil intre 40-150 de minute. Partea buna la aceste programe este ca incarcati aparatul, si el le spala bine indiferent de cantitatea murdariei.
Autoflex: Programul ideal cand aveti si vase murdare, dar si pahare/portelanuri delicate in cosul superior. Vasele, oalele, tigaile din cosul inferior vor fi spalate cu un jet de apa mai puternic, si la o temperatura mai inalta, in timp ce cosul superior va primi o spalare mai delicata. Se spala la 50 si 65 de grade, consumand intre 12.5-14.5 litri de apa si 1.4-1.6 kWh de energie
Intensiv: Programul care va spala la 70°C, ideal pentru vase, oale, cratite foarte murdare si farfurii cu murdarie uscata. Cosnumul de energie din cauza temperaturii inalte va fi mare, de 1.4-1.6 kWh , si a apei intre 12.5-14.5 litri.
ESF8720ROXPahare: pentru articole cu nivel mediu de murdarie, vase din portelan, si sticlarie sensibila la temperaturi inalte. Spalarea se efectueaza la 45°C, timpul de spalare va varia intre 75-85 de minute, cu un consum de apa de 9.5-10.5 litri si 1.1-1.3kWh de energie.
O ora: programul de o ora, care va spala la 55°C,  pentru nivel redus de murdarie.
Rapid: Cu ajutorul acestui program puteti spala o incarcatura cu murdarie recenta. Ofera rezultate de spalare bune intr-un timp scurt de 30 de minute.

Oferta actuala aici

Cum am zis si la inceput ii lipseste programul de prespalare, dar trecem peste aceasta mica problema, caci are nenumerate extra-optiuni si plusuri care sa compenseze acest lucruri.
Dintre optiuni amintim:
My favorit: cu aceasta optiune puteti seta si salva programul utilizat cel mai frecvent
Multitab: daca se foloseste tabletele de spalare de acest tip – sau cum le mai numim tablete 3in1
Time manager: Aceasta optiune mareste presiunea si temperatura apei. Fazele de spalare si uscare sunt mai scurte. Reducerea totala a duratei programului este de aproximativ 50%. Rezultatele la spalare sunt aceleasi ca in cazul duratei obisnuite a programului. Rezultatele uscarii pot fi mai slabe.
XtraPower: Aceasta optiune mareste presiunea apei la fazele de prespalare si spalare.
AutoOpen: la terminarea programului se deschide unpic usa pentru ca vaporii sa iasa, astfel uscarea se va realiza mult mai repede. Insa aceasta optiune este valabila doar pentru programul Eco.

Cred ca am enumerat toate optiunile la Real Life ESF8720ROX, el avand si totodata functii ca programare intarziata, functia auto off (aparatul se opreste de tot dupa 5 minute de la terminarea programului), are iluminare interioara etc, etc…
Electrolux Real Life ESF8720ROX este chiar un model de top singura problema este legat de pretul ei ….

 

VEZI AICI OFERTA CEA MAI BUNA LA ACEST MODEL

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *