Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Modelul simplu Electrolux ESF4200LOW de 9 seturi

Modelul simplu Electrolux ESF4200LOW de 9 seturi
4.3 (86.67%) 3 vote[s]

ELectrolux ESF4200LOWElectrolux ESF4200LOW este o masina de spalat vase independenta cu o latime de 45 de cm, si o capacitate de 9 seturi, fiind ideal pentru familii mici, sau care nu mananca intodeauna in casa, caci pentru 4 persoane trebuie deja un model lat, de cel putin 12 seturi. ESF4200LOW ofera in total 5 programe de spalare, si este interesant faptul ca desi nu pare un model „inteligent” are senzorcontrol, care regleaza consumul de apa si timpul de spalare in functie de cat de incarcat este masina la doua progarme.

 

OPINII DESPRE ACEST MODEL POTI CITI SI AICI

 

Cele 5 programe de spalare la ELectrolux ESF4200LOW alaturi de consum:

Eco: deoarece are o eficienta energetica de A, nu avem un consum extrem de mic de apa si energie, insa 9.5 litri de apa si 0.88 kWh de energie sunt oricum mai mici decat spalatul cu mana.
Intensiv: programul care spala la 70°C, deci evident si un consum mare, insa va spala oalele si faruriile foarte murdare, sau cu murdarie uscata. Are un consum de apa intre 11-13 litri, cel energetic de 1.0-1.2 kWh si o durata de 130-150 de minute. Cum am spus si la inceput valorile nu sunt fixe caci are sensorcontrol, insa temperatura apei ramane neschimbat.
Normal: in cele mai multe cazuri va spala la fel de bine ca si programul intensiv, caci spalarea se efectueaza la 65°C, timpul fiind intre 100-110 minute. Tot datorita sensorcontrolului consumul de apa va fin intre 15-16 litri si cel energetic de 1.2-1.6 kWh. Este interesant ca acest program are un consum mai mare decat cel intensiv, si asta datorita faptului ca ciclul de spalare este mult mai lunga.
Scurt: programelul scurt de 30 de minute, insa la o temperatura ridicata pentru un astfel de program, respectiv 60°C. 8 litri de apa si 0.8 kWh de energie electrica consumati pentru acest program scurt.
Prespalare: prespalare cu temperatura de admisie a apei, cu 4 litri de apa timp de 14 mintue.

Ca si extra-optiuni nu avem despre ce vorbi, caci nu are asa ceva, alt lucru decat sa selectam programul de spalare este intarziera inceperii spalarii cu 3 ore.
ELectrolux ESF4200LOW este deci un model simplu, insa totusi cu sensorcontrol, dar si pretul de obicei este destul de mic!

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *