Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Modelul simplu Electrolux ESL4201LO insa cu SensorControl

Modelul simplu Electrolux ESL4201LO insa cu SensorControl
3.7 (73.47%) 49 vote[s]

Masina de spalat Electrolux ESL4201LO este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 9 seturi, deci 45 de cm latime, fiind una din cele mai simple modele al acestui producator de electrocasnice, caci are 5 programe de spalare, si cam atat. Asa cum specificam si in titlu, este important faptul ca are Sensorcontrol, care este senzorul de incarcare, cu ajutorul caruia putem economisi apa si energie electrica, dar putem castiga si timp total de spalare, caci va detecta nivelul de incarcare al aparatului, si va face mici ajustari la consum si durata, in trei din cele 5 programe de spalare. Si operarea aparatului este simpla, caci avem buton de pornire si buron de selectare program, nimic in plus.

 

 

ALTE DETALII SE GASESC SI AICI

Cele 5 programe de spalare la Electrolux ESL4201LO alaturi de durata si consum:

Eco: programul dupa cu cel mai scazut consum de energie electrica, daca vrem sa spalam incarcari cu rest normal de murdarie. Consumul acestui program este luat in considerare si la obtinerea eficientei energetice, A+ in acest caz. Avem deci un consum de 0.778 kwh de energie electrica si 9.9 litri de apa. Asa cum deja a devenit o „traditie”, acest program spala la 50°C, si are o durata mare, 225 de minute in acest caz.
Intensiv: recomandat pentru vase, oale, cratite si tacamuri foarte murdare, caci se spala la 70°C, si la o presiune mai mare a apei. In acest program este activ sensorcontrol, deci consum variabil intre 13-14 litri de apa si 1.1-1.3 kwh de energie electrica. Durata maxima a programului va fi de 168 minute, care se poate scurta cu maxim 8 minute, daca senzorul detecteaza o incarcare de sub 9 seturi.
Normal: asa cum e si numele, pentru grad normal de murdarie, pentru vase si tacamuri. Spalare la 65°C – ceea ce e destul de ridicat pentru un program de acest tip, si deoarece si in acest caz este activ senzorul, consumul va fi intre 14 si 15 litri de apa, cea de energie electrica intre 1.1-1.3 kwh iar durata va fi intre 130 si 140 de minute.
Scurt: o spalare de doar 30 de minute, insa spalare la 60 °C, si un consum de doar 8 litri de apa si 0.7 kWh de energie electrica.
Evident, acest program este doar pentru rest recent de murdarie, si in cantitati mici.
Prespalare: prespalare timp de 14 minute, cu 4 litri de apa, la temperatura de admisie. Deoarece apa nu este incalzita, consumul energetic este de doar 0.01 kWh.

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AICI

Si asta a fost Electrolux ESL4201LO, caci nu mai este nimic important de spus despre el. Evident este un model mai ieftin, dar si asa prezenta senzorului de incarcare este o surpriza placuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *