Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Noul Electrolux ESI8730RAX din gama superioara

Noul Electrolux ESI8730RAX din gama superioara
3.5 (70.53%) 19 vote[s]

Masina de spalat vase Electrolux ESI8730RAX este un model aparut pe piata din Romania la inceputul anului 2017, si prezinta unul din cele mai avansate modele din partea producatorului, in categoria semi-incorporabile cu capacitate mare de incarcare. Are capacitatea maxima de incarcare de 15 seturi – deci are tava separata pentru tacamuri, o eficienta energetica maxima de A+++, 6 programe de spalare, 5 temperaturi, senzori de incarcare si de turbiditate, oprire automata, nivel de zgomot de doar 42dBa, brat stropitor cu satelit, avand 5 nivele de pulverizare, usa care se deschide automat la sfarsitul programului, si multe altele.

ALTE DETALII SI PRET APAR AICI

Cele 6 programe de spalare la Electrolux ESI8730RAX alaturi de durata, consum si temperaturi de spalare:

Eco: programul tipic, care este luat in considerare la obtinerea eficientei energetice, si deoarece vorbim in acest caz de o eficienta de A+++, avem un consum de doar 0.857 kwh de energie electrica si 11 litri de apa. Durata programului este de 225 minute, ceva normal, caci se va spala la temperatura de doar 50°C.
AutoFlex: Aparatul detecteaza gradul de murdarie si cantitatea articolelor din cosuri. Acesta regleaza
automat temperatura si cantitatea apei, consumul de energie si durata programului. Astfel durata programului va fi intre 40 si 154 de minte, cu spalare la temperaturi cuprinse intre 45-70°C cu un consum de 7-14 litri de apa si 0.6-1.6 kWh de energie.
FlexiWash: cel mai reusit program (dupa parerea mea), deoarece este recomandat pentru articole cu murdarie mixta. Vasele foarte murdare vor fi spalate in cosul inferior la o presiune mare, si temperatura de 65°C, iar articolele cu grad mediu din cosul superior vor fi spalate la temperatura de 50°C si o presiune normala a apei. Durata programului va fi intre 140-156 de minute, cu un consum de 14-16 litri de apa si 1.2-1.5 kWh de energie electrica. Se poate observa ca si in cazul acestui program senzorul de incarcare va face reglari mai ales la cosnum.
Intensiv: spalare intensiva la 70°C si presiune mare, pentru vase si oale si articole cu rest uscat de murdarie. Programul este asistat de senzorul de incarcare, deci o durata de 160-170 de minute, cu un consum de 12.5-14.5 litri de apa si 1.4-1.7 kWh de energie electrica.
Delicat: spalare la 45°C si presiune scazuta, pentru articole sensibile la temperaturi inalte. consuma intre 12 si 14 litri de apa si 0.7-0.9 kWh de energie electrica.
Scurt: un program scurt de doar 30 de minute, si consum de 10 litri de apa si 0.9 kWh de energie electrica.

Extra-optiunile la Electrolux ESI8730RAX:

XtraDry: daca doriti o uscare si mai buna, folositi aceasta optiune.
TimeManager: se poate reduce durata totala al anumitor programe cu aproximativ 50%, asta datorita faptului ca se mareste temperatura si presiunea apei, totodata fazele de spalare si uscare sunt mai scurte.
Hygiene: daca doriti o igienizare buna, in ultimul ciclu de clatire temperatura apei se mentine la 70°C pentru cel putin 10 minute. Evident consumul energetic creste.
AutoOpen: usa masinii se deschide automat la terminarea programului, deci o uscare mai performanta. Aceasta optiune este activata din fabrica, dar se poate dezactiva daca doriti.
MyFavorit: un fel de memorare a programului cel mai des folosit, cu setari aditionale preferate.
Delay: sau programare intarziata in intervalul de 1-24 de ore.

Totodata Electrolux ESI8730RAX are si functia de Auto Off, care opreste complet consumul energetic al aparatului, la 5 minute dupa terminarea programului, sau dupa 5 minute, daca programul nu a fost pornit.
Si deoare este model semi-incorporabil avem afisaj timp ramas, programul care ruleaza si optiunile selectate.
Evident,  Electrolux ESI8730RAX nu este un model ieftin, insa chiar este un model bun!

 

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *