Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Real Life ESF4500ROS cu revolutionarul brat de spalare FlexiSpray

Real Life ESF4500ROS cu revolutionarul brat de spalare FlexiSpray
4 (80%) 1 vote

ESF4500ROS     Electrolux ESF4500ROS este o masina de spalat vase independenta, cu o capacitate de incarcare de 9 seturi, si o latime de 45 de cm cu o culoare argintie excelenta.

Ceea ce este inovator la Electrolux, si se ragaseste si la modelul ESF4500ROS este constructia bratului de pulverizare inferioara, care are o rotatie dubla, care curata fiecare obiect din orice incarcatura, avand un grad ridicat de acoperire a jeturilor de apa.

 

VEZI PRETUL ACTUAL AICI

 

Mai jos un mini video despre FlexiSpray:

Ingenios, nu ?

Acum despre programele de spalare oferite de acest aparat:
Eco: Program pentru vase si tacamuri cu un nivel mediu de murdarie, cu o durata de 195 minunet, 0.89 kWh de energie si 8.9 litri de apa consumati
Auto: Aparatul detectează gradul de murdarie si cantitatea articolelor din cosuri. Acesta regleazs automat temperatura si cantitatea apei, consumul de energie si durata programului. Are o durata intre 40-140 de minute, consum energetic intre 0.5 si 1.2 kWh si un consum de apa variabil intre 6 si 11 litri
Intensiv: Pentru tacamuri, oale si cratite cu un nivel ridicat de murdarie. Are un consum de 1.2-1.3 kWh si apa de 12-13 litri, cu o durata de 130 de minute
Pahare: un program delicat de spalare la 45°C
QuickPlus: o spalarela 60°C si o clatire, pentru o durata scurte, de doar 30 de minute
Prespalare: prespalare pentru o spalare ulterioara.

Si ca sa intelegem mai bine optiune pentru programele de spalare:
Energysaver: reduce temperatura apei la ultima faza de clatire, astfel puteti reduce consumul de energie pana la 25%, insa vasele nu vor fi atat de uscate.
Multitab: cand utilizati tablete de detergent combinat. Optiunea dezactiveaza automat utilizarea agentului de clatire si a ssrii.
My favorite: Setati programul Dvs preferat, astfel nu mai trebuie sa butonati atat la pornirea programului si a optiunilor.

Totodata puteti seta ca aparatul sa emita semnale acustice la terminarea programelor de spalare, sau a programa inceperea programului pana la 24 de ore.

Singura optiune care ar fi binevenita este optiunea „Incarcare la jumate”, si eventual o clasa energetica mai buna decat A.

MAI MULTE DETALII TEHNICE SI PRET MIC GASITI AICI

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *