Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Real Life ESF4650ROX si ESF4650ROW cu efiente energetice de A+++

Real Life ESF4650ROX si ESF4650ROW cu efiente energetice de A+++
3.7 (73.33%) 3 votes

ESF4650ROX si ESF4650ROW     Electrolux Real Life ESF4650ROX si ESF4650ROW sunt doua masini de spalat identice, singura diferenta intre ele fiind exteriorul, primul fiind din Inox(X), si celalat fiind alb(White).
Atuul la aceste doua masini este clasa A+++, clasa de eficienta energetica pe care putini modele o ating. Ambii fac parte din categoria masinilor de spalat vase independente, au o latime de 45cm, si capacitate de incarcare de 9 seturi.

 

VEZI MAI MULTE DETALII AICI

 

Cele 6 programe de spalare pe care acestia le ofera:

Eco: Are un consum de energie scazuta de doar 0.62kWh, foloseste 8.5 litri de apa si programul are o durata de 220 de minute.
Auto:Aparatul detecteaza gradul de murdarie si cantitatea articolelor din cosuri. Acesta regleaza automat temperatura si cantitatea apei, consumul de energie si durata programului, care va fi intre 40 si 150 de minute.
Intensiv: Pentru vase, oale, cratite foarte murdare, in timpul fazei de clatire, temperatura se mentine la 70 °C pentru cel putin 10 minute.Are un consum ridicat de energie:1.1-1.2kWh, 10-11 litri de apa.
Pahare: Pentru incarcare cu nivel mediu sau redus de murdarie. O spalare la 45 de grade, folosind intre 10-11 litri de apa.
Quck Plus: 30 de minute de spalare cu un consum de 0.8kWh si 7 litri de apa
Prespalare: o prespalare cu doar 3 litri de apa, timp de 14 minute.

Ceea ce imi place mult la cele 2 modele este functia de AutoOpen(ceva similar este si la MSV Miele), care in timpul derularii fazei de uscare, un dispozitiv deschide usa si o mentine intredeschisa.
La incheierea programului, dispozitivul si usa aparatului se retrag. Aceasta optiune ofera rezultate bune la uscare, si un consum energetic mai redus.
Totodata mai aveti optiuni precum TimeSaver(reduce durata totala a programului cu aproximativ 50%), Multitab(la folosirea detergentilor de acest tip), si setarea de semnale acustice.
Singura optiune care ii lipseste este „Incarcare la jumate”, insa acesta nu este chiar atat de important la o masina de spalat vase cu capacitate mica (9 seturi).

Ambii modele au Brat de spalare Flexispay Sattelite:

MAI MULTE DETALII SI PRET ACTUAL LA ACESTE PRODUSE GASITI AICI

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *