Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Real Life ESI8710ROX cu eficienta de A+++ si capacitate de 15 seturi

Real Life ESI8710ROX cu eficienta de A+++ si capacitate de 15 seturi
4.2 (83.33%) 6 vote[s]

Electrolux ESI8710ROXModelul complet incorporabil Real Life ESI8710ROX prezinta in momentul de fata cel mai bun raport de pret/calitate de la producatorul de electrocasnice Electrolux (verifica pretul actual aici).
Desi are o capacitate maxima ce se poate atinge in momentul de fata ESI8710ROX reuseste sa fie foarte eficient si din punctul de vedere al consumului, avan o clasa de eficienta energetica de A+++.
Totodata cele 7 programe de spalare va vor ajuta in orice situatie, si daca vreti ca programele sa fie mai scurte sau un consum mai mic aveti si aceasta posibilitate cu ajutorul functiilor speciale.

 

ALTE DETALII TEHNICE SI OPINII GASESTI AICI

 

Cele 7 programe de spalare la Electrolux Real Life ESI8710ROX:

Eco: cu acest program se reuseste un consum scazut de energie de doar 0.857 kWh, alaturi de 11 litri de apa, caci se va spala la o temperatura scazuta de 50°C timp de 225 de minute.

Auto: programul care va spala orice nivel de murdarie, indiferent de cantitatea incarcata (probabil de aceea nu are funtie de incarcare la jumate) caci se detecteaza nivelul de murdarie si se regleaza timpul de spalare, cantitatea apei si temperatura acestuia.Temperatura apei va varia intre 45-70°C, iar cantitatea consumata intre 7-14 litri. Si consumul energetic va fi foarte variabil intre 0.6-1.4 kWh.

Flexiwash : Programul ideal pentru spalarea vaselor oalelor foarte murdare in cosul inferior, iar articolele cu grad mediu de murdarie in cosul superior. Se va folosi apa la temperaturi diferite in cele cosuri, dar si presiunea apei va fi mai mare in cosul inferior. Intre 14-16 litri de apa si 1.2-1.5 kWh de energie consumati in cei aproximativ 140 de minute.

Intensiv: programul care spala la 70°C si cu jet puternic de apa.va folosi 12.5-14.5 litri de apa si 1.4-1.6 kWh de energie.

Pahare: programul delicat pentru pahare si portelanuri, la o temperatura de 45°C si o presiune scazuta a apei. Are o durata de 75-85 minute, si consuma 0.7-0.9 kwh de energie.

1 ora: un program ideal pentru spalarea articolelor recent folosite, avand o durata de 60 de minute, si spala la 55°C, cu 9.5-10.5 litri de apa.

Scurt: 10 litri de apa si 0.9 kWh consumati pentru o spalare ultra rapida in 30 de minute.

Si cateva din functiile speciale pe care le are ESI8710ROX:
Multitab – la folosirea detergentilor combinate
Auto-Open: la terminarea programului usa se deschide un pic pentru o uscare mai rapida (valabil numai pentru programul Eco)
Time Manager: reduce timpul de spalare cu pana la 50% prin marirea presiunii si a temperaturii apei.
XtraPower : se mareste presiuniea apei la fazele de prespalare si spalare

Totodata puteti programa ca masina sa inceapa spalarea mai tarziu intre 1 si 24 de ore, sa semnalizeze acustic terminarea programului.

 

VEZI AICI PRETUL LA CARE ESTE CEA MAI BUNA ALEGERE

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *