Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Review Electrolux ESL4320LO de 9 seturi si programul Auto

Review Electrolux ESL4320LO de 9 seturi si programul Auto
4.7 (93.33%) 3 vote[s]

Masina de spalat vase Electrolux ESL4320LO chiar daca nu este cel mai bine cotat la clasa de eficienta energetica, avand 5 programe de spalare bune (dintre care doua sunt cu senzori), poti alege ca usa masinii la sfarsitul programului sa se deschida, astfel procesul de uscare se scurteaza considerabil, si un pret foarte mic, poate fi o optiune buna, cand dorim sa scapam de spalatul vaselor.

Acesta este un model „slim”, cu o latime de 45 de cm (deci gasim mai usor loc pentru ea), incorporabil, ideal pentru o familie cu un numar mai mic de membrii.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Cele 5 programe la masina de spalat vase Electrolux ESL4320LO, alaturi de temperaturile de spalare, consumul, si durata acestora:

Eco: asa cum am specificat mai sus, nu este cel mai eficient din punct de vedere a consumului, avand clasa de A+. Acest lucur inseamna un consum de 9.9 litri de apa si un consum energetic de 0.778 kWh. Programul ruleaza timp de 227 de minute, iar ciclul de spalare se efectueaza la 50°C.
Auto: aparatul va detecta gradul de murdarie si cantitatea articolelor din ceosuri. Acesta cu ajutorul senzorilor regleaza automat temperatura de spalare, si cantitatea consumata, alaturi de durata acestuia. Programul este unul foarte flexibil, si este ideal pentru orice fel de grad de murdarie. Temperatura de spalare poate fi intre 45 si 70°C (cel minim si cel maxim), va consuma intre 6 si 11 litri de apa, iar consumul energetic poate fi intre 0.6 si 1.2 kWh. Programul poate fi foarte scurt, de 45 de minute, si poate sa se intanda pana la 151 de minute.
Intensiv: este programul care este ideal pentru articole foarte murdare, chiar si cu murdarie uscata. Se va spala la 70°C, insa este important faptul ca se vva detecta cantitatea articolelor! Temperatura de spalare ramane fixa, insa consumul de apa va fi intre 13-14 litri, deci un consum energetic intre 1.1-1.3 kwh (e o diferenta mare), iar durata undeva la 160-168 de minute.
Scurt: un program de doar 30 de minute, si spalare la 60°C, fara ciclu de uscare. Este recomndat doar pentru articole recent folosite, cu rest recent si in cantitate mica. concumul energetic este de doar 0.7 kwh, iar cea d epa de 8 litri.
Prespalare: chiar daca este un model cu o capacitate de 9 seturi, este binevenit acest asa numit program, care executa o prespalare timp de 14 minute cu 4 litri de apa. Ideal pentru a „ajuta” un program normal de spalare, daca consideram ca nivelul de murdarie este foarte mare, sau pentru a preveni uscarea resturilor, atunci cand nu e posibil o spalare in aceasi zi.

Electrolux ESL4320LO nu sta foarte bine la capitolul extra-optiuni, caci vorbim doar de a alege sau nu XtraDry. Acesta este o optiune permanenta pentru toate programele, cu exceptia Eco. Pornirea unui program cu intarziere este posibila, insa doar doua valori avem , cea de 3 si 6 ore.

 

VEZI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Atentie mare! Pozele de pe Emag nu sunt cele al acestui model!
Acest model cu siguranta nu e varf de gama, se vede si pe pret, insa vorbim de un aparat Electrolux, cu program Auto, cel de intensiv, care poate sa reduca consumul energetic, dar are prezent si cel de Prespalare. Pana la urma pretul acestuia este unul foarte ok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *