Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Specificatii corecte la Electrolux ESL5205LO

Specificatii corecte la Electrolux ESL5205LO
5 (100%) 1 vote

Deoarece pe foarte multe site-uri care comercializeaza acest model de masina de spalat vase complet incorporabila specificatiile tehnice sunt eronate, am decis ca deja in titlu sa atrag atentia acestui fapt.
Una din cele mai importante aspecte este clasa energetica, caci in realitate Electrolux ESL5205LO este de A+, si nu A++. Numai acest „mic aspect” la o masina de spalat vase inseamna o diferenta de pret de cel putin 3-500 de lei.

 

ALTE REVIEW-URI SI PARERI POT SA APARA SI AICI

 

Programele de spalare, alaturi de durata, consum si recomandari la incorporabilul Electrolux ESL5205LO :

Eco: programul cel mai eficient din punct de vedere a consumului de energie electrica, sau programul dupa al carui consum se obtine clasificarea la eficienta energetica, a+ in acest caz. Acesta inseamna un consum de 1.039 kWh de energie electrica si 11 litri de apa. Durata programului va fi de 227 minute.

Intensiv: pentru incarcari cu un nivel ridicat de murdarie, chiar si murdarie uscata. daca precedentul program era ecologic, acesta este un consumator adevarat, caci va spala la 70°C. Insa deoarece ESL5205LO are senzor de incarcare, acest adetecteaza gradul de incarcare, si consumul de apa va fi aferent acestuia. Consumul va fi intre 14-15 litri, cel de energie eintre 1.5 si 1.7 kWh, iar durata totala intre 170 si 155 de minute.

Normal: programul care a disparut de la cei mai multi producatori, insa din punctul deu de vedere, este unul foarte folosit, caci nu ai intodeauna vase murdare pentru intensiv, sau doar pahare pentru program tip pahare.. Acesta spala la temperatura de 65°C, dureaza intre 130-140 de minute, si consuma intre 15-17 litri de apa si 1.4-1.6 kWh de energie electrica.

Scurt: denumit de producator QuickPlus, un program de 30 de minute, si spalare la 60 sau 65°C. Consuma in acest timp 10 litri de apa si 0.8 kWh de energie.

Prespalare: din pacate acest program a disparut la modele noi (nu inteleg de ce) care caonsuma doar 5 litri de apa in ceoi 14 minute, si doar 0.1 kWh, caci nu incalzeste apa. Este recomandat pentru a preveni uscarea resturilor, sau ca o inmuiere.

 

In afara de programele de spalare, Electrolux ESL5205LO are si:
AirDry: care deschide la terminarea programului de spalare usa masinii, astfel obtine o uscare mai eficienta.
Start intarziat: insa doar la valoarea de 3 ore.
Semnal sonor la terminarea programului, care daca ne deranjeaza, poate fi dezactivat.

Atentie, caci nici poza la cele mai multe site-uri din comert nu este al acestui model!

 

VEZI AICI PRETUL CORECT PENTRU ACEST MODEL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *