Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Flavia Bi 60 Delia de 12 seturi

Chiar daca in Romania nu e cunoscuta marca Flavia, deoarece acesta are un model de 6 seturi (lucru destul de rar la majoritatea producatorilor de masini de spalat vase), incet cu incetul apar si alte modele si la noi.
Bi 60 Delia este un asfel de model complet incorporabil, insa de exemplu am vazut doar sub numele de Flavia BI DELIA, ceea ce nu este corect, caci lisesc inca doua cifre, care arata de fapt latimea aparatului. Exista si modelul BI 45 DELIA, care este aceasi din punct de vedere a functionalitatilor si a programelor, insa are o latime, deci si capacitate mai mica.

Poate nu ati crezut, insa acest model deja are si program automat, dar ofera si o eficienta energetica ridicata de A++.

Citeste descreierea completa

Flavia CI 55 Havana P5 Compact incorporabil de 6 seturi

Probabil nu ati auzit pana acum de marca Flavia, care este un nume foarte nou intre producatorii de masini de spalat vase (si numai asta produce), insa ati vazut acest Flavia CI 55 Havana P5 Compact cu o capacitate de incarcare de 6 seturi, si deoarece nu prea sunt multe optiuni in cazul in care doriti un astfel de aparat, doriti sa aflati mai multe despre el.
Ei bine acest model este unul incorporabil, sau cum ii zic cei de la Bosch: modular. Asfel de model am vazut chiar numai la Bosch, la restul producatorilor oferta este 0, sau cel putin eu nu stiu de ele.

Citeste descreierea completa