Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Flavia Bi 60 Delia de 12 seturi

Flavia Bi 60 Delia de 12 seturi
5 (100%) 1 vote[s]

Chiar daca in Romania nu e cunoscuta marca Flavia, deoarece acesta are un model de 6 seturi (lucru destul de rar la majoritatea producatorilor de masini de spalat vase), incet cu incetul apar si alte modele si la noi.
Bi 60 Delia este un asfel de model complet incorporabil, insa de exemplu am vazut doar sub numele de Flavia BI DELIA, ceea ce nu este corect, caci lisesc inca doua cifre, care arata de fapt latimea aparatului. Exista si modelul BI 45 DELIA, care este aceasi din punct de vedere a functionalitatilor si a programelor, insa are o latime, deci si capacitate mai mica.

Poate nu ati crezut, insa acest model deja are si program automat, dar ofera si o eficienta energetica ridicata de A++.

 

Programele de spalare la Flavia Bi 60 Delia :

Auto: programul complet automat, la care se va activa senzorul de turbifitate pentru a detecta nivelul de murdarie. Conform valorilor „citite” de acest senzor, se vor modifica temperaturile de spalare si clatire, consumul dar si durata programului. Acesta poate dura intre 120 si 180 fr minute.
Eco. Programul economic, cau care Flavia Bi 60 Delia a obtinut clasa de eficicenta energetica de A++. Este un program tipic eco, cu spalare la 50°С, avand un timp de rulare mare, de 165 de minute. Va avea un consum energetic de 0.91 kWh si de 11 litri de apa.
Pahare. Programul delicat, cu spalare la 40 °С si clatire la 60°С, pentru a ocroti articolele sensibile. Este recomandat pentru rest redus de murdarie. Programul impreuna cu ciclul de uscare va avea in total 110 minute.
Scurt. Un mini program de doar 40 de minute, timp in care se efectueaza o spalare la 40°С, o clatire si clatire finala la 45°С, Asa cum e deja cunoscut, acest program nu are ciclu de uscare.

 

VEZI AICI PRETUL ACESTUI MODEL

 

Flavia Bi 60 Delia are deci destul de putine programe de spalare, insa la acestia putem sa mai adaugam optiunile de :

Incarcare la jumate. DAca masina e incarcat cu maxim 5 seturi, putem deja sa rulam un program, iar aparatul va folosi mai putina apa deci si electricitate. Rezultatele de spalare, si temperaturile de spalare sunt aceasi.
Extra-uscare. O clatire finala la o temperatura mai inalta, pantru a obtine o uscare mai eficienta.
Pornire programabila. Putem seta aparatul ca sa porneasca peste un anumit interval de timp. Putem selecta in trepte de cate 1 ora din intervalul a 1-24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *