Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Flavia CI 55 Havana P5 Compact incorporabil de 6 seturi

Flavia CI 55 Havana P5 Compact incorporabil de 6 seturi
3.6 (72.5%) 8 vote[s]

Probabil nu ati auzit pana acum de marca Flavia, care este un nume foarte nou intre producatorii de masini de spalat vase (si numai asta produce), insa ati vazut acest Flavia CI 55 Havana P5 Compact cu o capacitate de incarcare de 6 seturi, si deoarece nu prea sunt multe optiuni in cazul in care doriti un astfel de aparat, doriti sa aflati mai multe despre el.
Ei bine acest model este unul incorporabil, sau cum ii zic cei de la Bosch: modular. Asfel de model am vazut chiar numai la Bosch, la restul producatorilor oferta este 0, sau cel putin eu nu stiu de ele.

 

ALTE REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Programele de spalare alaturi de temperaturile de spalre la Flavia CI 55 Havana P5 Compact :

Intensiv. Spalarea intensiva, timp de 140 de minute, pentru incarcari cu rest ridicat, uscat de murdarie. Este cel mai eficient program cand vorbim de mult rest, caci va spala la temperaturi cuprinse intre 50-70°C. Consumul de energie in acest program este de 1.28 kWh.
Normal. Pentru spalarile zilnice, cu rest normal de murdarie, in cantitate medie. Durata totala a programului este de 2 ore, si in ciclul de spalare se va spala la temperaturi cuprinse intre 60 si 70°C.
Eco. Programul cel mai eficient din punct de vedere a aconsumului energetic. Este spalarea tipica la 50°C, si are o durata lunga, de 3 ore. Flavia CI 55 Havana P5 Compact va consuma 6.5 litri de apa si 9.61 kWh, valori cu care a obtinut clasa de eficienta energetica A+.
Pahare. este o spalare delicata, la 45°C pentru a ocroti paharele, si articolele sensibile. Programul tine 75 de minute, si e ideal doar pentru rest minim de murdarie.
90 minute. Asa cum zice si numele, un program cu o durata totala de doar 90 de minute, insa deoarece spala la 65°C, va fi ideal pentru rest recent de murdarie, chiar si in cantitate mare.
Rapid. Un mini program de doar 30 de minute, si spalare la 40°C. Asa cum suntem obisnuiti deja cu aceste tipuri de programe, este indicat doar pentru rest minim de murdarie, si care nu necesita uscare.

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Flavia CI 55 Havana P5 Compact fiind un model mic, nu prea mai am ce sa zic despre el, doar ca are si pornire programabila. Aceste modele de 6 seturi, dar si incorporabile sunt mai putin cautate, caci cine doreste un incorporabil, isi ia una de macar 9 seturi.
Totusi incorporate la o inaltime de 80 de cm, arata superb.

 

One Response to Flavia CI 55 Havana P5 Compact incorporabil de 6 seturi

  1. Stoica Sorina says:

    Vă chinuiți să faceți reclama unui produs indisponibil. eMag, daca tot înghițiți aproape toată piața, de ce nu va actualizați stocurile? Deschidem pagini, căutăm și ne aruncați la eMag , că sa citim că nu mai exista produsul!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *