Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

GI63315X cu 8 programe de spalare

GI63315X cu 8 programe de spalare
5 (100%) 1 vote

Gorenje GI63315XMasina de spalat vase Gorenje GI63315X este un model partial incorporabil (ceea ce inseamna ca afisajul si panoul de comanda ramand vizibile) cu o capacitate de incarcare mare, de 14 seturi, eficienta energetica buna de A++ si 8 programe de spalare. Aici trebuie sa fiti foarte atenti caci chiar si pe pagina producatorului se specifica ca are 10 programe, pa cand in realitate are doar 8 ! Ca si numar ajung cele 8, caci avem si cu autodetectare, si prespalare, de toate, insa omul daca isi cumpara o masina cu gandul ca are 10 programe, atunci sa fie asa, sau daca nu, sa specifice clar ca are 8.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

 
Cele 8 programe de spalare la Gorenje GI63315X alaturi de consum si durata lor:

Auto: programul cu autodetectare nivelului de murdarie si a incarcarii, senzorii vor controla atat consumul de apa, cat si temperatura acestuia. Temperatura in ciclul de spalare va varia intre 45-55°C (se putea si mai bine), si consumand intre 8.4 si 12.7 litri de apa, alaturi de 0.9-1.3 kWh de energie. Este interesant faptul ca timpul de spalare este fix, adica nu va varia in functie de murdarie, respectiv de 150 minute.
Intensiv: programul care spala la 65°C si foloseste in total 17 litri de apa alauti de 1.5 kWh de energie pe parcursul a celor 165 de minute. Este recomandat doar pentru vase, oale si farfurii foarte murdare.
Normal: poate fi numit si zilnic, sau programul cel mai des folosit, cac spala la 55°C, timp de 180 minute in total si consuma 14 litri de apa.
Eco: Gorenje GI63315X a reusit sa obtina un consum de doar 10 litri de apa si 0.93 kWh de energie la capacitatea lui mare, ceea ce corespunde clasei A++. Evident programul este lung, de 175 minute – insa la alti producatori in marea majoritate a cazurilor este si mai mai lung.
Pahare: o spalare delicata pentru pahare si portelanuri, cu o durata de 40 minute, si consumand 10 litri de apa si 0.6 kWh de energie
1 ora: de cele mai multe ori, daca nu avem farfurii cu resturi uscate atunci si acest program este bun, mai ales ca are o durata scurta de 60 minute
Scurt: programelul de 40 minute, cu uscare slaba, ceva absolut normal pentru programele scurte
Prespalare: fiind o masina cu capacitate mare, este binevenit acest „program” care spala timp de 8 minute cu 3.5 litri de apa la temperatura de admisie, deci fara consum energetic, sau mai bine zis minim, de 0.01 kwh.

Aceste ar fi cele 8 programe de spalare, care dupa parerea mea sunt suficiente, si sa vedem ce mai ofera Gorenje GI63315X pe langa acestea:
Programare intarziata: putem seta ca masina sa inceapa un program mai tarziu, in intervalul 1-24 de ore.
Fiind un model semi-incorporabil vedem intodeauna timpul ramas din program, programul selectat.
Siguranta Acces copii: putem bloca tastele astfel incat in timpul functionarii copii sa nu poata modifica, sau opri aparatul.
Si nu trebuie sa uit nici faptul ca pentru a avea o capacitate asa de mare, GI63315X are 3 cosuri, sau mai bine zis are tava separata pentru tacamuri.

PENTRU ACHIZITIONARE VA RECOMANDAM ACEST MAGAZIN

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *