Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Gorenje GS54110W de 10 seturi cu program Auto

Gorenje GS54110W de 10 seturi cu program Auto
2.8 (56.36%) 11 vote[s]

Masina de spalat vase Gorenje GS54110W este un model destul de reusit din mai multe puncte de vedere, despre care vom vorbi in cele ce urmeaza. Fiind un model „slim” adica avand o latime de 45cm (44.8 mai precis), reuseste sa aiba o capacitate de incarcare de 10 seturi, deoarece are 3 cosuri. Totodata are o eficienta energetica destul de buna, A++, ceea ce inseamna ca in programul eco are un consum energetic de doar 0.74 kwh, care poate sa fie si mai mica, daca folosim optiunea de incarcare la jumate. GS54110W este dotat si cu senzor de turbiditate, care va regla consumul de apa, temperatura acestuia in programul Auto.

 

VEZI AIC PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Gorenje GS54110W are cinci programe de spalare cu urmatoarele consumuri de apa, curent si durata:
Auto: programul automat, care functioneaza cu ajutorul senzorului, care va regla temperatura de spalare intre 45-55°C in ciclul de spalare si va clati la 65°C. Durata programului va fi de 150 de minute, cu un consum de 9.5-13 litri de apa, respectiv 0.9-1.3 kWh de energie electrica.
Intensiv: pentru incarcari cu grad ridicat de murdarie, cu spalare la 60°C si clatire finala la 70°C, avand o durata totala de 165 minute, si un consum de 16.5 litri de apa. Si consumul energetic este mare, respectiv 0.74 kWh. Mentionez faptul ca alte marci spala de obicei in programul intensiv cu apa la temperatura de 70°C.
Eco: programul cu un consum foarte redus de energie, ceea ce am specificat deja la inceput. Insa si aici trebuie sa mentionez faptul ca in cilcul de spalare temperatura este de 45°C si nu 50°C, cum obisnuiesc alti producatori.
Scurt: un program de doar 20 de minute, cu spalare si clatire la 35°C. Evident are un consum energetic foarte mic, de doar 0.34 kWh si 10 litri de apa.
Prespalare: prespalare cu 3.5 litri de apa timp de 15 minute, fara ca apa sa fie incalzita.

Asa cum sunt importante programele de spalare, la fel de importante pot fi si extra-optiunile la Gorenje GS54110W, care ne pot fi de folos cand:
-masina nu e plina, si vrem sa efectuam o spalare. Avem optiunea de incarcare la jumate, care selectat cu un program de spalare va spala la acesi temperatura si va aceasi durata, insa va utiliza pai putina apa, deci si consum energetic mai mic.
– durata programului e prea mare. SpeedWash va scurta durata totala a acestora, fara a fi afectat rezultatele obtinute la sfarsit
– uscarea nu e destul de buna. ExtraDry va incalzi apa la o temperatura mai inalta in ultimul ciclu de clatire, deci o uscare si mai eficienta.

Cele mai importante aspecte legate de programele de spalare, consum si durata, dar si extra-optiuni cam aceste ar fi, Dvs decideti daca vreti un astfel de model sau nu. Insa nu uitati faptul ca in cele mai multe cazuri pentru familii de 4-5 persoane o masina de spalat vase cu latime de 45 de cm, cum este si Gorenje GS54110W, poate fi mica, sau va fi intens folosit. Pentru cei care chiar nu au loc in bucatarie sau sunt putine persoane in familie, aceste tipuri sunt cele mai ideale,

 

ALTE DETALII APAR SI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *