Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Gorenje GS62214W

Gorenje GS62214W
5 (100%) 1 vote

GorenjeGS62214WMasina de spalat vase GS62214W este modelul independent al producatorului de electrocasnice Goronje, avand o capacitate de incarcare de 12 seturi, un numar de 7 programe, si cum ne-am obisnuit la acest producator si acest model are functia de incarcare la jumate, programare intarziata.
Poate unii considera ca lipsa programului cu senzor de incarcare este un mare minus, insa opinia mea esta ca si fara aceste programe se poate spala la fel de bine…

 

VEZI AICI PROMOTIA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Cele 7 programe de spalare la Gorenje GS62214W :

Intensiv: Pentru vesela foarte murdara si oale normal murdare, sau cu murdarie uscata, spalarea principala se efectueaza la 65 de grade! Programul are o durata totala de 160 de minute, consumand 19 litri de apa si 1.4 kWh de energie
Normal: pentru incarcatura cu murdarie normala (nu uscate), program ideal pentru asa zis spalare zilnica. Are o durata de 175 de minute, si consuma 1.15 kWh de energie alaturi de 15 litri de apa. Programul consta din : prespalare, spalare principala la 50°C, doua cicluri de clatire la 60°C si in final uscare.
Pahare: pentru incarcatura putin murdara, cum ar fi pahare, obiecte din cristal si portelanuri. Si acest program poate fi folosit la spalare zilnica normala, daca folosim si programul de inmuiere inaintea acestuia.
Eco: doar 12 litri de apa si 1.02 kWh de energie consumati pentru prespalare, spalare principala la 50°C, doua cicluri de clatire la 60°C, uscare.
Rapid: programul de doar 35 de minute, insa care nu are uscare
Clatire:pentru incarcatura cu murdarie redusa, si care nu necesita uscare excelenta. Un program de o ora, care consuma 11 litri de apa si 1.1 kWh de energie.
Inmuiere: atat de importantul prespalare, cu 3.8 litri de apa timp de 8 minute.

Si chiar daca nu este un model de top, Gorenje GS62214W are optiune de incarcare la jumate pentru majritatea programelor (evident ca prespalarea nu are nevoie de aceasta optiune), poate fi programat la 4 intervale predefinite de 2/4/6/8 ore!
Poate consumul putea sa fie mai mic, o eficienta de A++, sau afisare timp ramas, insa si fara aceste „extra” e un model destul de reusit!

VEZI AICI PROMOTIA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *