Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Gorenje GS65160X de 16 seturi

Gorenje GS65160X de 16 seturi
3.2 (64%) 5 votes

gorenje-gs65160xMasina de spalat vase Gorenje GS65160X este in momentul de fata singurul model care are o capacitate de incarcare de 16 seturi! Niciun alt producator pana in momentul de fata nu are model la fel de mare pentru uz casnic. Si pe langa faptul ca este mare, are si o eficienta energetica maxima, de A+++. Asta inseamna ca in programul Eco are un consum de doar 9.5 litri de apa si 0.86 kWh de energie electrica. Totodata este echipat si cu senzor de turbiditate, deci avem si program Automat.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA PENTRU ACEST MODEL

 

Cele 5 programe de spalare la Gorenje GS65160X alaturi de durata si program:

Eco: Masina de spalat vase poate masura cat de murdare sunt vasele si regleaza consumul de apa si temperatura in mod adecvat. Cand maina este nou instalata, programul trebuie sa fie executat de cinci ori inainte de a fi complet adaptat si de a putea furniza rezultatele optime. Va spala la temperaturi cuprinse intre 45-65°C, cu un consum total intre 11 si 20 de litri de apa si 0.9-1.5 kwh de energie electrica. Durata programului va fi intre 130 si 170 de minute.
Intensiv: sau denumit de Gorenje „Spalare dificila” pentru vase foarte murdare, precum tigaile, caserolele si tavile pentru cuptor. De asemenea, este ideal pentru situatiile in care cerintele de igiena sunt foarte ridicate, cum ar fi la spalarea biberoanelor si tocatoarelor, caci se va spala la 70°C, si se va clati tot la aceasta temperatura. Evident consumul energetic este mare, de 1.7 kWh alaturi de 17 litri de apa. Durata totala a programului este de 177 minute.
Eco: desi are o capacitate impresionanta, reuseste in acest program un consum extrem de scazut, de 9.5 litri de apa si 0.86 kWh de energie electrica. Este interesant faptul ca acest program spala la 55°C (de obicei la eco standardul este de 50°C, ba mai mult mai nou unii producatori folosesc doar 45°C, pentru a obtine un consum scazut.), iar clatirea finala la 49°C.
Rapid: acest program este utilizat pentru pahare si obiecte din portelan care sunt putin murdare, precum cestile de cafea. Are o durata de 20 de minute, cu un consum de 0.2 kWh de energie si 10 litri de apa. Spalaera se face la 35°C, iar clatirea la 25°C, deci fara uscare.
Prespalare: prespalare simpla, fara incalzirea apei, timp de 7 minute. Are un consum de 3 litri de apa si energetic de doar 0.01 kWh.

gorenje-gs65160x-deschis

 

Poate un numar mai mare de programe ar fi fost ideal in multe cazuri, insa lipsa acestora este compensat de extra-optiunile oferite de Gorenje GS65160X.
Deschidere Automata: usa masinii se deschide automat la terminarea programului, ceea ce imbunatateste rezultatele de uscare.
Aceasta optiune este folosibil doar in programele Eco si Auto.
Incarcare la jumate: daca umplem masina numai la jumatate, optiunea adapteaza programul masinii, folosind mai putina energie si apa.
Pornire intarziata: programarea inceperii programului de spalat in intervalul 1-24 de ore.
SpeedWash: putem scurta timpul total al programelor, insa va avea un consum mai mare de apa si energie.
Detergent 3in1: cei mai mult producatori o enumara la extra-optiuni, la GS65160X il regasim in meniul setari, insa ea exista!

Volumul mare a aparatului dar totodata o eficienta energetica maxima, alaturi de cele 5 programe de spalare cu 5 extra-optiuni, fac din Gorenje GS65160X un model excelent.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII SI OPINII DESPRE ACEST MODEL

Salvează

Salvează

2 Responses to Gorenje GS65160X de 16 seturi

  1. cristescu minodora says:

    Va rog sa-mi spuneti daca la terminarea programului de spalat ,usa de deschide total. Cu multumiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *