Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Gorenje GV63160 cu capacitate de 13 seturi

Gorenje GV63160 cu capacitate de 13 seturi
5 (100%) 1 vote

gorenje-gv63160Masina de spalat vase Gorenje GV63160 este un model complet incorporabil, cu o cpacitate de incarcare de 13 seturi si eficienta energetica A+. Nu este un model de top, deci fara programe cu autodetectarea nivelului de murdarie sau a incarcarii, deci 5 programe de spalare normale. Insa la extra-optiuni sta destul de bine, caci ofera 3, care in multe cazuri sunt chiar folositoare.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

 

Cele cinci programe de spalare la Gorenje GV63160 alaturi de durata si consum :

Zilnic(Daily Wash): un program pentru rest de mancare in cantitate normala, chiar si uscata, caci se spala la 60°C si se clateste la 65°C. Programul are o durata de 105 minute, timp in care efectueaza doua prespalari, spalarea la 60°C, dou clatiri si o clatire la 65°C. O sa consume in total 16 litri de apa si 1.2 kWh de energie electrica.
Intensiv: spalarea intensiva la temperatura inalta de 70°C si clatire finala tot la 70°C. Evident este cel mai mare consumator, cu 17 litri de apa si 1.7 kWh de energie electrica. Durata programului este de 215 minute, cam mult…
Eco: programul de referinta dupa care se obtine si clasificarea energetica, A+ in cazul nostru. Este important faptul ca ciclul de spalare se efectueaza la 55°C, si nu la 50°C – cum se face la 99% din cazuri, deci o spalare mai buna teoretic. Clatirea finala va fi la 62°C. Durata este mare, de 250 de minute, timp in care consuma doar 11 litri de apa si 1.04 kWh de energie.
Quick Wash: spalarea rapida de 20 de minute. Daca va uitati pe site-ul producatorului, se specifica ca are spalare Speedwash de 15 minute, insa acesta are o durata de 20 de minute 🙂
Clatire: nelipsitul program simplu de clatire, cu 4 litri de apa timp de 7 minute.

gorenje-gv63160-deschisProgramele la Gorenje GV63160 sunt ok, poate un pic cam lungi, insa rezultatul final cred ca este mai important. Ca si extra-optiune avem:
Extra-dry: la clatirea finala temperatura apei va fi si mai mare, deci o uscare si mai eficienta. Evident consumul electric creste fata de valorile enumerate mai sus.
SpeedWash: optiunea cu care putem scurta timpul programelor, insa in acest fel va consuma mai multa apa si energie.
Incarcare la jumate: deoarece este un model de 13 seturi, era necesar, caci nu mai asteptam sa fie plin aparatul. Este importan faptul ca se va spala in ambele cosuri (la multi producatori prin aceasta optiune se intelege spalare pe un singur cos), timpul total al programului nu se modifica, doar consumul de apa deci si energie.
Programare intarziata: putem programa masina ca sa inceapa un program in intervalul de 1-24 de ore.

Programele de spalare simple insa cele mai des folosite, si extra-optiunile foarte folositoare fac ca Gorenje GV63160 sa fie un model demn de luat in seama, daca dorin o masina de spalat vase incorporabila cu capacitate mare.

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *