Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Gorenje GV64160 cu functia AutoOpen

Gorenje GV64160 cu functia AutoOpen
4.5 (90%) 2 votes

Masina de spalat vase Gorenje GV64160 este un model complet incorporabil cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, si o eficienta energetica A++, deci un consum de doar 0.92 kwh de energie electrica si 9.5 litri de apa in programul Eco. Are cinci programe de spalare, dintre care una cu senzor, insa are si trei extra-optiuni folositoare.

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Cele 5 programe la Gorenje GV64160 alaturi de durata, consum, si temperatura de spalare:

Auto: o spalare cu senzori, care are intre 1 si 3 prespalari (depinde de murdaria detectata) o spalare la temperaturi cuprinse intre 50-65°C, urmat de 2-3 clatiri, si o clatire finala la 65°C. Programul este unul foarte complex, caci la celelte marci numarul de prespalari si clatiri este aceasi, nu ca in cazul de fata. Va consuma intre 11-20 de litri de apa si 0.9-1.5 kwh de energie electrica. Durata totala va fi intre 130 si 170 de minute.
Intensiv: doua prespalari urmat de o spalare la 70°C, dupa care mai urmeaza doua clatiri, si o clatire finala tot la 70°C. Evident, este un consumatr mare de energie, mai precis de 1.7 kWh si 17 litri de apa.
Eco: este de remarcat faptul ca acest model a reusit sa obtina o eficienta energetica de A++, si totusi spala la 55°C, si nu la 50, cum este la alti producatori. Acest program se compune din : prespalare, spalare la 55°C, clatire, clatire, clatire la 53°C, uscare.
Rapid: o spalare la 35°C, si clatire finala la 25°C, deci fara uscare. Va consuma 10 litri de apa si 0.2 kwh de energie electrica in cei 20 de minute.
Prespalare: o prespalare timp de 7 minute, cu 3 litri de apa.
Pe langa cele 5 programe de spalare Gorenje GV64160 are si trei extra-optiuni:

Auto-Open: la sfarsitul programului de spalare se deschide automat usa masinii, astfel se va obtine o uscare eficienta. Problema este ca aceasta optiune poate fi selectat numai in cazul programelor Auto si Eco.
SpeedWash: se va scurta durata programelor de spalare, insa vom avea un consum mai mare de apa si energie.
Incacare la jumate: o optiune care nu trebuie sa lipseasca la o masina de spalat vase cu o capacitate mai mare de 9 seturi, caci putem da drumul la un program de spalare chiar daca avem mai putine articole in el, si masina va consuma mai putina apa deci si energie.
GV64160 dispune si de de pornire intarziata in intervalul a 1-24 de ore. Totodata are si un mini afisaj LCD, insa fiind complet incorporabil, mare avantaj la acesta nu vad.

 

ALTE OPINII SIPARERI POT SA APARA SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *