Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Gorenje GV64161 cu capacitate de 16 seturi si eficienta energetica maxima

Gorenje GV64161 cu capacitate de 16 seturi si eficienta energetica maxima
3.4 (68.57%) 14 votes

Am vazut pe multe site-uri care comercializeaza modelul Gorenje GV64161, faptul ca nu sunt amintite specificatiile tehnice foarte importante la acest model, deci multa lume trece cu vederea acest minunat model, care are ccea mai mare capacitate de incarcare, respectiv 16 seturi (momentan sunt 3-4 modele la fel de mari, de la toti producatorii de masini de spalat vase), si totusi eficienta energetica maxima de A+++. Numai aceste doua date tehnice ar trebui sa propulseze pretul acestui model mult peste pretul pe care il are, insa parerea mea este ca este un model destul de ieftin. Nu trebuie sa uitam nici faptul ca are senzori de turiditate, deci si program automat, dar si extra-optiuni precum incarcare la jumate, deschidere automata a usii sau SpeedWash.

 

VEZI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 
Programele de spalare la Gorenje GV64161, alaturi de durata si consum :

Spalare Automata: masina detecteaza incontinu murdaria, si regleaza consumul de apa si temperatura de spalare, alaturi de durata programului. Astfel programul se va compune din una sau pana la 3 prespalari, spalare la temperaturi intre 50-65°C, urmat de doua sau trei clatiri si clatire finala la 65°C. Durata va varia intre 130 si 170 de minute, cu un consum de 11-20 de litri de apa si 0.9-1.5 kWh de energie electrica. Conform producatorului, cand masina este noua, acest program trebuie sa se ruleze de cinci ori, pentru a se adapta, si a putea oferi rezultatele optime (un fel de rodaj).
Spalare dificila: sau intensiv, pentru vase foarte murdare, sau cand cerintele de igiena sunt foarte ridicate. Programul este compus din doua prespalari, urmat de spalare la 70°C, doua clatir, si clatire finala la 70°C. Cum este si normal la astfel de programe, este un mare consumator, in acest caz fiind vorba de 17 litri de apa si 1.7 kWh de nergie electrica.
Eco: deoarece acest model are o eficienta energetica de A+++, vorbim de un consum foarte mic, desi in cilcul de spalare se va spala la 55°C, si nu 50°C sau 45°C – cum este la majoritatea producatorilor. Durata programului este de trei ore, insa are un consum de doar 0.86 kWh si 10 litri de apa.
Spalare rapida: o spalare scurta, de doar 20 de minute, care spala la 35°C, dupa care urmeaza o clatire scurta, si se termina cu o clatire la 25°C. Va consuma 10 litri de apa si doar 0.2 kWh de energie.
Prespalare: sau inmuiere timp de sapte minute, cu 3 litri de apa.

Programele de spalare la Gorenje GV64161 sunt ideale deci pentru orice ocazie, mai ales Spalarea Automata, care poate fi folosit pentru orice situatie. Cum is foarte importante programlee de spalare, la fel de importante sunt si extra-optiuniele, care ne ajuta in situatii precum:
Masina nu e plina si vrem sa rulam un program – avem optiunea de incarcare la jumate, care va reduce consumul de apa, deci si cea de energie electrica.
Vrem sa obtinem o uscare mai eficienta: usa masini se va deschide automat la terminarea programului.
Daca vrem sa scurtam timpul programului de spalare, avem SpeedWash, insa acesta foloseste mai multa apa si energie.
Si desi cei mai multi producatori o considera ca si extra-optiune, cea de Tablete multifunctionale, sau detergent 3 in 1, la  GV64161 este amintit ca si o setare, fara a face mare tam-tam asupra acestui lucru.
Pornirea itarziata este si ea prezenta, avand posibilitatea de a alege din intervalul de 1-24 de ore.
Durata prgramului, la selectarea acestua este afisat, insa deoarece este vorba despre un model complet incorporabil, acesta este vizibil numai pana la inchiderea usii. Si poate e important pentru unii: are trei brate de pulverizare, pentru fiecare cos si pentru tava de tacamuri.
Fiind una dintre cele mai incapatoare modele de pe piata (16 seturi) si avand totodata o eficienta energetica maxima, pretul acestui model este una foarte buna.

 

ALTE DETALII GASITI SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *