Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Gorenje GV68260 din gama superioara al acestui producator

Gorenje GV68260 din gama superioara al acestui producator
3.4 (68%) 5 vote[s]

Gorenje GV68260 este una din cele mai bune modele de masini de spalat vase complet incorporabile al acestui producator de electrocasnice, care desi are o capacitate de incarcare mare, de 13 seturi, are o eficienta energetca (oficiala) de A+++, insa conform producatorului, acesta consuma cu 10% mai putin, decat valoare necesara obtinerii acestei clase. Ba mai mult pe unele site-ri care comercializeaza acest model, apare ca si avand eficienta energetica de A-40% 🙂 Lasand gluma, este un model super dotat, cu 5 programe de spalare, cu senzor de turbiditate, iluminare interioara, usa care se intradeschide la sfarsitul programului, zgomot de doar 41 dB, tehnoligie IonTech, Status Ledlight si multe altele.

 

VEZI AICI PRETUL ACESTUL MINUNAT MODEL

 

Programele de spalare alaturi de durata si consum la Gorenje GV68260 :

Spalare Automata: spalare controlata in totalitate de senzori, care detecteaza gradul de murdarie a apei, si regleaza temperatura de spalare, consumul de apa, dar si durata programului. Programul va avea intre 1 si trei prespalari, spalare la temperatura cuprinsa intre 50-65°C, urmat de 2-3 clatiri, si clatire finala la 65°C. consumul de apa va fi intr 11-20 de litri, cel energetic intre 0.9-1.5 kwh, iar durata intre 130 si 170 de minute.
Spalare dificila (Intensiv): pentru rest ridicat de murdarie, vase, oale, cratite. Programul este compus din doua prespalari, urmat de o spalare la 70°C, doua clatiri si clatire finala tot la 70°C. Daca sunteti preocupat de consumul aparatului, atunci acesta nu o sa fie programul preferat de Dvs, caci are un consum de 17 litri de apa si 1.7 kWh de energie electrica. Durata totala este de trei ore.
Eco: fiind programul dupa care se obtine si clasificarea energetica, deci daca producatorul afirma ca are un consum mai mic cu 10% decat clasa A+++, atunci chiar nu avem de ce sa ne facem griji. Desi are un consum de doar 0.74 kWh de energie electrica si 6.9 litri de apa, programul spala la 55°C si nu la 50°C, asa cum e ceva obisnuit la alti producatori.
Rapid: un program cu o durata de doar 20 de minute, timp in care se executa o spalare la 35°C, o clatire si o clatire finala la 25°C. Evident, consumul de energie electrica este una foarte mica, de 0.2 kwh.
Prespalare: prespalare cu doar 3 litri de apa, timp de 7 minute.

Pentru unii numarul mic de programe poate fi un mare minus, insa Gorenje GV68260 pluseaza cu multe extra-optiuni si optiuni chiar folositoare, precum:
Speedwash: scurteaza durata programului considerabil, insa va folsi mai multa energie si apa.
Deschidere Automata: usa masinii se deschide automat la terminarea programelor de spalare (nu la toate!), si va grabi procesul de uscare.
Extra-igiena: cand cerintele de igiena sunt ridicate, cum ar fi spalarea biberoanelor si a tacamurilor, sau la persoane cu alergii.
Pornire intarziata: masina va porni programul la 1-24 de ore, dua inchiderea usii.
Este mai greu de gasit in meniu, dar are si detergent 3 in 1 , daca folositi detergenti de acest tip, caci este sub numele de Mod avansat.

 

ALTE DETALII TEHNICE POT APAREA SI AICI

Pentru curatarea interiorului masinii avem si program de autocuratare.
ION– aceasta setare previne aparitia mirosurilor neplacute de la farfuriile murdare lasate in masina. Un ventilator si ionizatorul va fi activ in intervale, timp de 72 de ore.
Si volulul alarmei, care indica terminarea programului, sau aparitia unei erori poate fi activata sau dezactivata.
Si sa nu uit nic Led-ul de stare, care este un led in partea inferioara a masinii, care lumineaza daca masina spala, palpaie daca este vreo eroare, sau este stins daca masina nu functioneaza, sau a terminat de spalat.
Marimile aparatului : 59,6(latime)×81,7(inaltime)×55,6(adancime) cm

2 Responses to Gorenje GV68260 din gama superioara al acestui producator

 1. Marius says:

  Buna ziua,
  am cumparat o MSV Gorenje GV68260 DE APROX. 6 LUNI. Acum nu mai porneste in sensul ca nu se alimenteaza cu curent electric. am verificat priza – este ok.
  Banuiesc ca are pe undeva o siguranta care trebuie schimbata. Ma puteti ajuta va rog cu un sfat

  Multumesc

 2. Carmen says:

  Este buna aceasta masina? Isi merita banii sau sa ma orientez la alceva? Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *