Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

GS53314XS cu latime de 45 cm si capacitate de 10 seturi

GS53314XS cu latime de 45 cm si capacitate de 10 seturi
2.9 (57.5%) 8 votes

GorenjeGS53314XSGorenje GS53314XS este un model independent cu o capacitate de 10 seturi la latimea de 45 de cm(maxim ce se poate atinge la aceste marimi), cu trei sertare de depozitare si totodata trei brate de pulverizare.
Daca nu luam in considerare eficienta energetica care este de A+ (insa aceasta clasa este cea standard la Gorenje in momentul de fata) atunci GS53314XS es model foarte reusit datorita capacitatii mare, a celor 3 brate de pulverizare, 8 programe de spalare si functii de incarcare la jumate si programare intarziata.

VEZI AICI SI MAI MULTE DETALII

 

Cele 8 programe de spalare la Gorenje GS53314XS:

Auto: programul care va detecta nivelul de incarcare si murdarie si ajusteaza consumul de apa, temperatura acestuia deci si consumul de energie. Este interesant ca timpul de spalare este de 150 de minute, si nu varieaza. Consumul de apa va fi intre 9-12 litri, alaturi de 0.8-1.2 kWh de energie
Intensiv : Pentru vesela foarte murdara si oale normal murdare, sau cu murdarie uscata, spalarea principala se efectueaza la 65 de grade! Consuma 16.8 litri de apa si 1.2 kWh de energie pe parcursul a celor 130 de minute.
Normal : Pentru pentru vesela normal murdara, sau pentru spalare zilnica, are o durata de 155 de minute, consuma 13. litri de apa si 1.04 kWh de energie
Pahare: Pentru incarcatura putin murdara si obiecte care sunt sensibile la temperaturi inalte. 13.7 litri de apa alaturi de 0.72 kWh de electricitate consumati in cei 110 de minute
Eco: programul care consuma putin, dar este lung (absolut normal la un program eco) de 165 de minute, insa consuma doar 10 litri de apa si 0.83 kWh de energie
Rapid: programul de o durata de 40 de minute, pentru incarcatura putin murdara care nu necesita uscare. Se va consuma doar 10 litri de apa si 0.45 kWh.
Clatire: Program special Gorenje, care se compune din prespalare, spalare principala la 62°C, clatire la 55°C, uscare. Uscarea nu este excelenta la acest program.
Inmuiere: la alti producatori il gasim de obicei sub numele de prespalare, foloseste 3.5 litri de apa pe cei 8 minute de functionare a programului.

Programele sunt destul de bine gandite la Gorenje GS53314XS, si e binevenita programul Auto, insa ceea ce este foarte important este functia de Incarcare la Jumate, care desi la unii producatori nu e necesar, mai ales la masinile de spalat vase cu latime de 45 de cm, va fi funtia folosita mai tot timpul, caci de ce sa asteptati sa fie plin masina, cand si incarccat la jumate deja o puteti spala.
Totodata GS53314XS are optiunea de programare intarziata, si afiseaza timpul ramas din programul de spalare.
Per total acest model este una foarte reusita (opinia mai multor persoane care o detin), singurul inconvenient este legat de eficienta energetica ….

PRETUL CEL MAI MIC LA ACEST MODEL IL GASESTI AICI

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *