Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

GV65315 modelul premium de la Gorenje

GV65315 modelul premium de la Gorenje
4.5 (90%) 4 votes

gorenjegv65315Desi Gorenje nu prea produce sau nu prea are masini de spalat vase in categoria premuim, GV65315 este una dintre putinele care reusesc o eficienta energetica de A+++. De obicei celelalte MSV au o eficienta energetica a+ (deja un fel de standard la acest producator).
GV65315 este complet incorporabil, cu o latime de 60 de cm, 8 programe de spalare(din care unul cu senzor) si o capacitate de incarcare de 14 seturi.

 

VEZI SI ALTE DETALII AICI

 

Cele 8 programe de spalare la GV65315:

Auto: fiind un model premium era de asteptat un astfel de program, care detecteaza nivelul de murdarie si ajusteaza temperatura apei si cantitatea utilizata a acestuia, pentru a obtine rezultate bune de fiecare data. La alte modele gorenje acest program avea o durata fixa, insa in acest caz si ea va varia in conformitate cu nivelul de murdarie. Se va consuma intre 8.4-12.7 litri de apa, 0.9-1.3 kWh de energie iar timpul de spalare va fi intre doua si trei ore.
Intensiv: program cu spalare intensiva la temperaturi inalte de 65°C, si clatire la aceasi temperatura, pentru vase oale cu murdarie multa ssu uscata. Evident va folosi mult curent: 1.6 kWh si 17 litri de apa pe cei 175 de minute.
Normal : Pentru pentru vesela normal murdara, sau pentru spalare zilnica, are o durata de 185 de minute si un consum de 1.3 kWh.
Eco: programul cu o durata mare, de 3 ore, insa un consum foarte scazut de apa de doar 10 litri si 0.83 kwh de energie
90 de minute: un program scurt de 90 de minute, care are si o uscare destul de eficienta. Este ideal pentru spalarile zilnice, cu nivel de murdarie normala.
Pahare: programul care spala la 45°C, fiind ideal pentru obiecte sensibile la temperaturi inalte. Foloseste 14 litri de apa si 0.87 kWh de energie pe parcursul a 115 minute de functionare.
Clatire: clatire si prespalare timp de 40 de minute cu 11 litri de apa.
Prespalare: prespalare cu 4 litri de apa timp de 8 minute.

Si daca este un model premium, Goronje GV65315 are 3 brate de pulverizare pentru cele 3 cosuri, un nivel de zgomot de doar 45 decibeli, semnal sonor pentru terminare programului, indicator luminos pentru incheierea spalari, filtru de autocuratare, etc.
Evident ca are si functii de Incarcare la jumate, tablete 3 in 1 si programare intarziata.

PRETUL ACTUAL O POTI VERIFICA AICI

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *