Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Incorporabilul Gorenje GV54110 de 9 seturi si o multime de optiuni

Incorporabilul Gorenje GV54110 de 9 seturi si o multime de optiuni
3 (60%) 22 vote[s]

Masina de spalat vase Gorenje GV54110 este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 9 seturi, deci o latime de 45 de cm, fiind cautat mai ales de cei care au putin loc in mobila de bucatarie, dar si de cei care au in familie nu mai mut de 3 persoane. Daca familia Dvs numara 4-5 persoane, atunci masina va fi folosita cel putin o data pe zi. Acest model are 5 programe de spalare, insa vine cu extra-optiuni foarte folositoare, care pot fi folosite in diferite situatii.

 

ALTE DETALII SE GASESC SI AICI

Cele 5 programe de spalare la Gorenje GV54110 alaturi de durata, consum si temperatura de spalare:

Zilnic: spalare pentru incarcari cu rest recent de murdarie, care nu sunt uscate, o spalare la 55°C.  durata totala a programului este de 60 de minute, timp in care consuma doar 9 litri de apa si 0.9 kWh de energie electrica.
Intensiv: spalare intensiva, pentru grad ridicat de murdarie si murdarie uscata, o spalare la temperatura de 60°C si clatire finala la 70°C. Mentionez faptul ca de obicei la alte marci acest tip de program spala la 70°C. Are un consum de 16.5 litri de apa si 1.4 kWh de energie electrica, avand o durata de 165 de minute.
Eco: cel mai eficient program din punct de vedere a consumului, pentru incarcari cu grad mediu de murdarie. In ciclul de spalare se va utiliza apa la 45°C, iar la ultima clatire la 65°C. Evident, deoarece dupa acest consum se obtine si eficienta energetica care este de A++ in acest caz, va consuma doar 0.69 kWh de energie electria si 9 litri de apa.
Scurt: un program cu o durata de doar 20 de minute, cu spalare si clatire la 35°C. Va consuma 10 litri de apa si 0.34 kWh de energie.
Prespalare: prespalare timp de 15 minute, cu 3.5 litri de apa neincalziti.

Chiar daca avem doar 5 programe de spalare la Gorenje GV54110, avem cam tot atatea optiuni care ne pot ajuta atunci cand:
– dorim o uscare mai eficienta, ExtraDry va ajuta in acest caz, deoarece in ultimul ciclu de clatire se va utiliza apa l ao temperatura mai inalta.
– masina nu e incarcat la maxim, si dorim pornirea programului, Incarcaea la jumate va utiliza mai putina apa, deci si un consum energetic mai mic, insa durata de spalare, presiunea si temperatura apei raman neschimbate
– dorim ca programul sa se termine mai repede, SpeedWash o va scurta, insa consumul de apa si energie va fi mai mare.
– programare intarziata ne ajuta la pornirea unei spalari in intervalul a 1/24 de ore
-tablete 3 in 1, daca folosim aceste tipuri de detergenti, insa vedeti manualul de utilizare, caci activarea acestuia e mai „interesanta”

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

2 Responses to Incorporabilul Gorenje GV54110 de 9 seturi si o multime de optiuni

  1. VELICAN says:

    Am cumparat aceasta masina si am o neclaritate .Firma care mi-a montat-o mi-a confectionat o usa mai mare decat cea a masinii si imi acopera afisajul.Este vreo problema?
    In timpul functionarii trebuie sa fie vizibil afisajul electronic al masinii?
    Va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *