Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Incorporabilul GV64315 cu 8 programe de spalare

Incorporabilul GV64315 cu 8 programe de spalare
5 (100%) 1 vote

Masina de spalat vase Gorenje GV64315 este un model complet incorporabil cu capacitate mare, respectiv 14 seturi, insa inainte de a intra in detaliile programeGorenje GV64315lor de spalare si a optiunilor pe care le ofera trebuie sa subliniez faptul ca are 8 programe de spalare si nu 10 asa cum apar pe site-urile care comercializeaza acest model, insa nu e vina lor, caci si Gorenje Romania afiseaza aceasi date gresite. In rest are eficienta energetica de A++, optiunea de incarcare la jumate si extra-uscare, dar si program cu autodetectarea nivelului de murdarie.

DE OBICEI PARERI APAR DESTUL DE DEVREME SI AICI

 

Cele 8 programe de spalare alaturi de durata si consum:

Auto: spalare automata pentru toate tipurile de murdarie, caci senzorii vor detecta nivelul de murdariei si vor regla temperatura de spalare alaturi de consumul de apa. Insa acest program are o durata fiza, de 150 de minute, fata de durata variabila la alti producatori. Consumul de apa va fi intre 8.4 si 12.7 litri, iar cel energetic intre 0.9 si 1.3 kWh.
Intensiv: programul care in ciclul de spalare foloseste apa la temperatura de 65°C, fiind eficient si in spalrea  vaselor foarte murdare, sau cu murdarie uscata. Are o durata de 175 de minute timp in care consuma 17 litri de apa si 1.6 kWh de energie.
Normal: pentru vase murdare in mod normal, precum oale, farfurii, pahare si tigai putin murdare. Spalarea se va efectua la 55°C, programul avand o durta de 185 minute.
Eco:este cel mai eficient program in ceea ce priveste consumul de energie si apa pentru vase murdare in mod normal. Are un consum de doar 10 litri de apa alturi de 0.93 kWh de energie electrica.
Pahare: pentru vase si pahare putin murdare, deoarece se spala la 40°C, pentru a nu deteriora portelanurile si paharele sensibile la temperaturi inalte. Consuma 14 litri de apa in cei 115 minute, alaturi de 0.87 kWh de energie
1 ora: pentru vase putin murdare, care nu necesita uscare buna.
Rapid: o spalare rapida de 40 de minute, cu 10 litri de apa, si fara uscare.
Inmuiere: sau prespalare, ideal pentru a clati vasele pe care intentionati sa le spalati mai tarziu. Are o durata de doar 8 minute si consuma 4 litri de apa.

Din pacate nu numai la programe de spalare, dar si la extra-optiunile pe care le are Gorenje GV64315 datele oficiale nu sunt corecte! La acest model avem:
Extra-uscare: daca dorim o uscare si mai eficienta la programe, folosind aceasta optiune, la ultimul ciclu de clatire se va folosi apa la temperatura mai inalta. Evident consumul energetic creste. Aceasta optiune este selectabila la programele:eco, intensiv, normal, pahare, 1 ora.
Incarcare la jumate, sau mai bine zis selectarea cosului inferior sau superior in care se va efectua spalarea. Daca aveti putine vase, folosind aceasta optiuni aparatul va spala doar pe un singur cos, folosind mai putina apa, deci si energie electrica.
Intarziere program: aveti posibilitatea de a seta masina sa inceapa un program ca o itarziere de pana la 24 de ore.

VEZI AICI OFERTA ACTUALA PENTRU ACEST MODEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *