Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Incorporabilul gv6sy2w de la Gorenje

Incorporabilul gv6sy2w de la Gorenje
3.3 (66.67%) 3 votes

gv6sy2wMasina de spalat vase Gorenje gv6sy2w este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 12 seturi, la cei 60 de cm latime, avand o eficienta energetica de A+. Pana acum pare a fi un model oarecare, insa la pretul pe care il are ofera destul de multe programe de spalare si ceea ce este foarte important: are functia de incarcare la jumate.
Cu cele 6 programe de spalare, functia incarcare la jumate precum (intrebati vanzatorul) si programarea intarziata prezinta o alegere destul de reusita, mai ales daca ne uitam la pret, un minus ar prezenta lipsa programului de prespalare (insa foarte multi producatori uita de acest program).

 

ALTE OPINII SI DETALII GASESTI AICI

Consumul si durata programelor de spalare la Gorenje gv6sy2w:

Intensiv: programul pentru vesela foarte murdara si oale, tigai, vase murdare in mod normal care in spalarea principala va folosi apa de 65°C. Timpul total de spalare este de 145 de minute, timp in care foloseste 19 litri de apa si 1.6 kwh de energie.
Normal: pentru vesela cu nivel normal de murdarie, spalarea efectuandu-se la 50°C, cu un timp total de lucru de 160 de minute, folosind 15 litri de apa si 1.35 kWh de energie.
Eco: desi de obicei programele eco au o durata de spalare foarte mare, de peste 200 de minute, la gv6sy2w este de doar 170 de minute, timp in care va folosi 12 litri de apa si 1.02 kWh de energie.
Pahare: o spalare delicata cu temperatura apei scazute, 40°C, si presiunea apei mai mica, un program de 2 ore, folosind 15 litri de apa si 0.85 kwh de energie.
O ora; pentru incarcare putin murdara, si murdarie recenta, caci programul tine doar 60 de minute, cu 10 litri de apa si 1 kWh de energie consumati. Ciclul de spalare se efectueaza cu apa la temperatura de 60°C.
Rapid: un program  scurt, de 40 de minute, fara uscare. 11.5 litri de apa si 0.6 kWh de energie consumati.

Pe langa programele de spalare aveti posibilitatea pentru programare intarziata, insa numai pe 3 intervale de timpi predefinite de 3/6/9 ore, si ceea ce este foarte important este functia speciala de incarcare la jumate, asa ca nu mai trebuie sa asteptati sa fie plin aparatul. Pentru cei care nu au mai avut o masina de spalate vase: cu functia de incarcare la jumate aparatul va folosi mai putina apa (deci si energie electrica) insa temperaturile de spalare si timpul programelor ramane neschimbata. Practic zicem masinii de spalat ca nu este plin, si sa foloseasca mai putina apa.
Conform manualului, Gorenje gv6sy2w are incarcare la jumate, insa conform specificatiilor de pe site-uri acesta nu are, ci 3in1,  asa ca mai bine intrebati vanzatorul!

 

VEZI AICI MAI MULTE DETALII SI PRET ACTUAL

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *