Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Minunatul Gorenje GV67260 de 16 seturi si eficienta energetica ridicata

Minunatul Gorenje GV67260 de 16 seturi si eficienta energetica ridicata
5 (100%) 1 vote

Masina de spalat vase Gorenje GV67260 este un model complet incorporabil, cu o capacitate impresionanta, de 16 seturi, si totusi o eficienta energetica de A+++, ceea ce inseamna ca in programul Eco are un consum de doar 0.86 kWh de energie electrica si 6.9 litri de apa. Deci consuma mai putin ca un model de 9 seturi care are eficienta de A+. Totodata trebuie subliniat si faptul ca are senzor de turbiditate, deci program Automat, care regleaza duarata programului, temperatura de spalare, si si consumul de apa. Si desi este complet incorporabil, vom sti daca masina spala, sau a terminat programul, caci are Led de stare! Desi este un model minunat (are tehnologia IonTech, deschidere automata a usii,led de stare, iluminare interioara etc…), producatorul nu are un program de marketing eficient, si modelele Gorenje inca nu sunt prea cautate.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Cele cinci programe de spalare la Gorenje GV67260 alaturi de durata, consum si temperatura de spalare:

Automata: spalarea controlata in totalitate de senzori, care va contine intre 1-3 prespalari, spalare la temperaturi cuprinse intre 45-65°C, 2-3 cicluri de clatiri si clatire finala la 65°C, urmat de uscare. Durata programului va fi intre 130 si 170 de minute, consumand in acest timp intre 11 si 20 de litri de apa, si avand um consum energetic de 0.9-1.5 kWh. Producatorul specifica clar, faptul ca programul trebuie executat de cinci ori inainte ca acesta sa die complet adaptat, si sa obtinem rezultatele optime – un fel de rodaj 🙂
Spalare dificila: sau cum este denumit la alti producator, Intensiv. Prentru vase foarte murdare, pregum tigai, caserole si tavi, o spalare la 70°C si clatire finala tot la 70°C. Timpul total al programului este de 075 minute, si are un consum de 17 litri de apa si 1.7 kWh de energie electrica.
Eco: asa cum am precizat si la inceput, gv67260 desi are capacitatea de incarcare de 16 seturi, in acest program are un consum de doar 0.86 kWh de energie, si va spala la 55°C, nu la 50°C. Durata programului este de fix trei ore.
Spalare rapida: o spalare cu o durata de doar 20 de minute, care consta in spalare la 35°C, clatire si clatire finala la 25°C. Are un consum de doar 0.2 kWh si 10 litri de apa.
Prespalare: sau clatire si prespalare, utilizat pentru a clati vasele in timp se asteptati ca masina sa fie incarcat complet, pentru a preveni uscarea resturilor. Dureaza doar 7 miute, timp in care consuma 3 litri de apa.

Desi nu apare in lista de programe, sau la extra-optiuni, Gorenje GV67260 are program de autocuratare, insa acesta se poate rula din meniul avansat, evident cu detergent special pentru aces scop, cu masina goala.

Extra-optiunile dipsonibile la acest model:
SpeedWash: putem scurta consuderabil durata numitor programe, fara a fi afectat rezultatul final, insa va consuma mai multa energie si apa.
Deschidere autoamta: la sfarsitul programului, usa masinii se deschide aproximativ 12 cm, lasand aburul sa iasa, astfel se obtine o uscare mai rapida si mai eficienta.
Extra-igienea: destinat pentru situatiile in care cererile de igiena sunt foarte ridicate, temperatura apei in cilul de spalare si in clatirea finala este marita. Evident, consumul energetic creste.
Pornire intarziata: putem selecta din intervalul 1-24 de ore, cand sa porneasca masina.

Gorenje GV67260 desi este complet incorporabil, deoarece are LED de stare, vom sti daca masina spala, sau a terminat programul de spalare, chiar daca la terminarea programului avem semnal sonor. chiar si volumul acestui semnal sonor poate fi modificata.

 

REVIEW-URI POT APARA SI AICI

Producatorul o numeste Mod avansat – spalarea cu detergenti de tip 3in1, care este si ea prezent, insa selectabil din meniu.
Tehnologia avansata IonTech a masinilor de spalat vase incorporabile Gorenje functionează pe principiul procesului natural de ionizare, care elimina mirosurile in mod natural si pastreaza masina de spalat proaspata, chiar si atunci csnd este plins de vase murdare. Recomand citirea cu atentie recomandarile producatorului in acest sens.

Acest model este pur si simplu fantastic, insa Gorenje inca nu este cautat pe piata din Romania.

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *