Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Grundig GSV41821 cu latime de 45 de cm si capacitate de 11 seturi

Masina de spalat vase Grundig GSV41821 poate prezenta pentru foarte multi o optiune foarte buna in ceea ce priiveste aachizitia unui astfel de aparat electrocasnic, deoarece are o latime de doar 45 de cm (deci si pentru cei cu o bucatarie mai mica), insa o capacitate de incarcare de 11 seturi! Pe langa aceste aspecte trebuie sa adaugam si faptul ca are 8 programe de spalare, 4 extra-optiuni, eficienta energetica de A++, si in momentul de fata se ofera 7 (sapte) ani de garantie la ea.

 

Citeste descreierea completa

Grundig GNF41833X de 14 seturi cu tehnologia IonFresh

Masina de spalat vase Grundig GNF41833X sau GNF 41833 X este un model independent, cu o capacitate de 14 seturi, si totusi o eficienta energetica de A+++, care are o singura problema: nu se gasesc date tehnice despre el in legatura cu consumul de apa, energie si temperatura de spalare in programele pe care le are.

Pe site-ul oficial aflam ca are 8 programe de spalare si ce extra-optiuni, insa cam atat. De exemplu nu se regaseste deloc faptul ca are si „program” de SelfCare.

 

Citeste descreierea completa

Grundig GNF51030XH de 13 seturi si 10 programe de spalare

Masina de spalat vase Grundig GNF51030XH este un model independent, cu o latime de 60 de cm, si o cpaacitate maxima de incarcare de 13 seturi, fiind totodata una din cele mai avansate modele al acestui producator la sfarsitul anului 2018.
Are nu mai putin de 10 programe de spalare, printre care regasim si cel automat, QuickWash-ul cu o durata de 58 de minute si spalare la 60°C, precum si cea silentioasa.
Totodata pe langa multitudinea de programe de spalare are si cate functii aditionale precum HomeWhiz (poti vedea de pe telefon ce face GNF51030XH) Turbo Wash sau Incarcare la jumate. Si daca pretul acestui model poate parea mare, sa nu uitam faptul ca vorbim de un aparat cu o eficienta energetica de A+++!

Citeste descreierea completa

Grundig GNV41621 de 14 seturi la un pret accesibil

Masina de spalat vase Grundig GNV41621 chiar daca este una din cele mai ieftine modele al acestui producator, nu putem vorbi despre un model „slab”, caci are nu mai putin de 6+1 programe de spalare, si 4 extra-optiuni!

Chiar daca eficienta energetica nu e maxima, are un consum destul de redus de 0.93 kWh de energie electrica si 11 litri de apa in programul Eco, deci o eficienta enrergetica de A++. Pentru un model de 14 seturi aceste valori sunt foarte bune, iar daca luam in calcul si pretul acestui model, atunci avem un raport de pret/consum foarte bun .

 

Citeste descreierea completa

Grundig GNF41834X cu multe programe si extra-optiuni

Masina de spalat vase Grundig GNF41834X este unul dintre cele mai performante modele al acestui producator de electrocasnice in momentul de fata (august 2018) din categoria celor independente, si care se gaseste si pe piata din Romania. Deoarece datele tehnice care se gasesc pe net sunt contradictorii, si unele foarte importante „uitate”, vom detalia un pic, de ce acest aparat poate sa coste apropare 1000 de euro.
GNF41834X este un model independent cu o capacitate mare, de 14 seturi, 8+1 programe de spalare, eficienta energetica maxima de A+++, si extra-optiuni super bune, cum ar fi Incarcare la jumate, tray wash, si alte foarte folositoare.

 

Citeste descreierea completa

Grundig GNF 41823X si GNF 41823 de 14 seturi si 8 plus 1 programe de spalare

Masina de spalat vase Grundig GNF 41823X este printre putinele modele independente al acestui producator de electrocasnice de Top, asa ca pentru cei care doresc un model cu o capacitate mare de incarcare, un consum destul de scazut de energie (are eficienta energetica de A++), insa si de un numar mare de programe de spalare, plus extra-optiuni folositoare precum SteamShine, ei bine, toate acestea se regasesc in acest model.

Diferanta dintre cele doua modele este culoarea acestora, cea xu X a sfarsit fiind modelul Inox.
Chiar daca GNF 41823 X si GNF 41823 nu este foarte ieftine, in comparatie cu alte modele de la alti producatori au un raport de pret/calitate foarte buna.

 

Citeste descreierea completa

Modelul de top Grundig GNV 41934 cu 9 programe si tehnologie de ionizare

Despre masina de spalat vase Grundig GNV 41934 putem spune un singur lucru care poate fi un minus, si anume pretul acestuia. In rest totul e superb, fiind un model cu capacitate de 14 seturi, eficienta energetica maxima, are senzor de incarcare si de turbiditate, are nu mai putin de 9+1 programe de spalare, extra-optiuni folositoare, iluminare interioara, uscare cu ventilatie si tot ce poti sa ceri de la un model de top.
Grundig GNV 41934 cu siguranta nu este un model ieftin, insa in comparatie cu alte modele de la alti producatori, care au aceasi pret de vanzare, acesta stie mai multe.

Citeste descreierea completa

Grundig GNV 41825 cu 8 programe de spalare la un pret excelent

Daca vorbim de masinile de spalat vase Grundig, atunci vorbim automat de o calitate superioara, un numar mare de programe, si eficienta energetica ridicata. Grundig GNV 41825 chiar daca este unul din cele mai iefine modele incorporabile al acestui producator, ofera 8+1 programe de spalare, extra-optiuni chiar folositoare, intr-un model cu o cpaacitate de 14 seturi si eficienta energetica de A++.

Daca inca nu sunteti familiarizati cu modelele Grunding, atunci e bine sa stiti faptul ca la ele nu exista model cu eficienta de A+, doar superioare acestei clase.

Citeste descreierea completa