Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Grundig GNF 41823X si GNF 41823 de 14 seturi si 8 plus 1 programe de spalare

Grundig GNF 41823X si GNF 41823 de 14 seturi si 8 plus 1 programe de spalare
3.2 (63.33%) 48 vote[s]

Masina de spalat vase Grundig GNF 41823X este printre putinele modele independente al acestui producator de electrocasnice de Top, asa ca pentru cei care doresc un model cu o capacitate mare de incarcare, un consum destul de scazut de energie (are eficienta energetica de A++), insa si de un numar mare de programe de spalare, plus extra-optiuni folositoare precum SteamShine, ei bine, toate acestea se regasesc in acest model.

Diferanta dintre cele doua modele este culoarea acestora, cea xu X a sfarsit fiind modelul Inox.
Chiar daca GNF 41823 X si GNF 41823 nu este foarte ieftine, in comparatie cu alte modele de la alti producatori au un raport de pret/calitate foarte buna.

 

 

VEZI CELE MAI BUNE OFERTE LA MASINI DE SPALAT VASE

 

Programele de spalare la Grundig GNF 41823X si 41823:

Eco. Programul pentru incarcari cu rest normal de murdarie, si care este luat in calcul la obtinerea eficientei energetice. Deci cel mai eficient din punct de vedere a consumului energetic, asta inseamna in cazul de fata 0.93 kWh. Programul va rula timp de 220 de minute, si va consuma 9.5 litri de apa.
Auto. Programul care se bazeaza pe senzor, si regleaza atat temperatura apei in cilul de spalare, cat si consumul de apa, durata totala a programului, deci si un consum energetic foarte flexibil. Temepratura in ciclul de spalare va varia intre 40 si 65°C, durata totala va fi intre 110 si 178 de minute, iar consumul de apa intre 9.4-12.4 litri. Acest program este ideal mai ales in cazul incarcarilor cu articole cu nivel mediu spre ridicat de murdarie. Problema la aceste programe este faptul ca nu stii cand termina aparatul 🙂
All-in-Wash. Este o spalare cu temperaturi si presiuni diferite pe cele doua cosuri. Articolele sensibile si mai putin murdare din cosul superior vor fi spalate mai bland, iar cele murdare vor fi spalate la o temperatura si presiune ridicata in cosul inferior. Programul dureaza 203 de minute, si consuma 19 litri de apa si are un consum energetic de 1.53 kWh. Este ideal pentru incarcari mixte, si foarte multi posesori de masini de spalat vase Grundig cel mai des utilizeaza acest program.
Intensiv. Spalarea intensiva la 70°C si la o presiune ridicata. Grundig GNF 41823X si 41823 are un consum de 1.51 kWh de energie electrica si 16.8 litri de apa. Acest program este dedicat vaselor si oalelor foarte murdare, si a altor articole cu grad ridicat de murdarie.
QuickWash. Ideal pentru rest mediu de murdarie, si rest recent. Programul tine doar 58 de minute, iar in ciclul de spalare se va spala la 60°C. Va consuma 10.6 litri de apa si are un consum energetic de 1.18 kWh.
GlassCare. Programul pentru articole sensibile la temperaturi inalte si care au rest scazut de murdarie. Va spala la doar 40°C penru a ocroti paharele sensibile. Va consuma 13.6 litri de apa, si are un consum energetic de 1.2 kWh.
Mini30. Programul foarte scurt care spala la 35°C si fara ciclu de uscare. Eu personal nu folosesc aceste tipuri de programe, si nici nu recomand folosirea lor.
Prespalare. Simpla prespalaer timp de 15 minute, cu 4 litri de apa.

Nu e program de spalare, insa se regaseste la Grundig GNF 41823X si GNF 418234 ca si programul 0, cel de SelfCare. Acest program este destinat pentru curatarea interiorului aparatului. Timpul de rulare al acestuia este de 75 de minute, si consuma 15 litri de apa si 0.7 kWh.

Deoarece sunt modele independente, vom vedea intodeauna timpul ramas de spalare, programul care ruleaza si extra-optiunile selectate. Daca aveti copii mici, care pot opri sau porni aparatul din joaca, aveti la dispozitie optiunie de blocare taste sau ChildLock

 

VEZI CELE MAI BUNE OFERTE LA MASINI DE SPALAT VASE

 

Printre extra-optiunile la Grundig GNF 41823X si GNF 41823 regasim :

Tray Master: cu aceasta functie scapi de grija spalarii tavilor. Ele vor fi spalata la o presiune si o temperatura ridicata.
Steam Shine: pentru a obtine rezultate si mai eficiente la uscare.
TimeDelay: pornirea intarziata in intervalul a 39 de minute, 24 de ore.

Si sa nu uitati faptul ca la masinile de spalt vase Grundig primiti 7 ani de garantie!

One Response to Grundig GNF 41823X si GNF 41823 de 14 seturi si 8 plus 1 programe de spalare

  1. Cristina says:

    Bună ziua! Masina de spălat vase afișează E01.Aș dori mai multe detalii.Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *