Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Grundig GNF41833X de 14 seturi cu tehnologia IonFresh

Grundig GNF41833X de 14 seturi cu tehnologia IonFresh
4 (80%) 9 vote[s]

Masina de spalat vase Grundig GNF41833X sau GNF 41833 X este un model independent, cu o capacitate de 14 seturi, si totusi o eficienta energetica de A+++, care are o singura problema: nu se gasesc date tehnice despre el in legatura cu consumul de apa, energie si temperatura de spalare in programele pe care le are.

Pe site-ul oficial aflam ca are 8 programe de spalare si ce extra-optiuni, insa cam atat. De exemplu nu se regaseste deloc faptul ca are si „program” de SelfCare.

 

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare alaturi de consumul fiecarula la Grundig GNF41833X:

Selfcare – este programul 0, adica programul care nu e pentru spalare, ci pentru curatarea interiorului masinii. Acest program trebuie folosit cu detergent special pentru acest scop. Programul va rula timp de 75 de minute, timp in care consuma 15.2 litri de apa si are un consum de 0.7 kWh. Nu ppuneti nimic altceva in parat in afara de recipientul cu detergentul special pentru acest scop.
Eco – deoarece vorbim de un model cu o eficienta energetica de A+++, consumul energetic in acest caz va fi foarte mic, mai exact 0.83 kWh. Se spala la 50°C, si se va consuma doar 9.5 litri de apa, in cele 227 de minute de rulare a programului.
Auto – programul cu detectarea nivelului de murdarie, si reglarea automata a temperaturii de spalare, a cantitatii de ape consumate dar si a duratei ciclurilor de prespalare, spalare. Temperatura de spalare la Grundig GNF41833X in acest program va varia intre 45 si 65 °C, iar durata programului intre 110 si 173 de minute. In tot acest timp, aparatul va consuma intre 9.4 si 12.4 litri de apa, si va avea un consum energetic intre 0.9 si 1.45 kWh.
All-in-Wash – Program de spalare cu presiune si temperatura de spalare diferita pe cele doua cosuri. Articolele din cosul superior vor fi spalate la o presiune si temperatura scazuta, iar cele din cosul inferior la una ridicata. Astfel vasele murdare din cosul inferior vor deveni curate, dar si paharele delicate din cosul superior vor fi ocrotite. Aceste tipuri de programe au si un dezavantaj, faptul ca consumul energetic e ridicat, de 1.53 kWh .
Intensiv – spalare la presiune ridicata si la 70°C, pentru a obtine rezultate excelente in cazul incarcarilor cu grad ridicat de murdarie si in cantitate mare. Nu recomand pentru articole sensibile.
QuickWash – Grundig GNF41833X va spala la 60°C si tot programul ruleaza doar 58 de minute. Este ideal pentru incarcari cu rest normal si rest recent de murdarie.
GlassCare – programul delicat pentru pahare si alte articole cu rest redus de murdarie, si care pot fi splate la o temperatura de doar 40°C. Programul ruleaza timp de 2 ore, si consuma 13.6 litri de apa.
Mini– spalare la doar 35°C si timp de 30 de minute. Programul nu are ciclu de prespalare si nici de uscare.
Prespalare – simpla prespalare cu 4 litri de apa timp de 15 minute, cu ajutorul caruia putem inmuia resturile uscate, sau a preveni uscare murdariei, atunci cand rularea unui program normal nu poate fi efectuata in urmatoarele ore.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Pe langa cele 8 programe de spalare de care dispune Grundig GNF41833X, putem alege si din extra-optiunile disponibile :

Ion Fresh – este o functie de Ionizare, care dezinfecteaza cu ioni negativi interiorul masinii.
Express – putem reduce durata unor programe cu ajutorul acestei functii. Temperatura si presiunea de spalare va fi mai mare, iar durata ciclului de uscare mult mai mica.
TrayMaster – scotand cosul inferior putem pune in locuri speciale pana la doua tavi mari de cuptor, care vor fi spalate la o presiune ridicata.

Deoarece Grundig ofera 7 ani garantie la masinile de spalat vase, acestea trebuie luate in considerare in cazul in care doriti sa achizitionati un astfel de aparat electrocasnic.

2 Responses to Grundig GNF41833X de 14 seturi cu tehnologia IonFresh

 1. Simona Vasile says:

  Sunt interesata sa achizitionez de URGENTA
  MASINA DE SPALAT VASE
  GRUNDIG GNF41833X

  Astept un raspuns din partea dvs
  Multumesc

  Simona Vasile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *