Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Grundig GNF41834X cu multe programe si extra-optiuni

Grundig GNF41834X cu multe programe si extra-optiuni
3.8 (75%) 4 vote[s]

Masina de spalat vase Grundig GNF41834X este unul dintre cele mai performante modele al acestui producator de electrocasnice in momentul de fata (august 2018) din categoria celor independente, si care se gaseste si pe piata din Romania. Deoarece datele tehnice care se gasesc pe net sunt contradictorii, si unele foarte importante „uitate”, vom detalia un pic, de ce acest aparat poate sa coste apropare 1000 de euro.
GNF41834X este un model independent cu o capacitate mare, de 14 seturi, 8+1 programe de spalare, eficienta energetica maxima de A+++, si extra-optiuni super bune, cum ar fi Incarcare la jumate, tray wash, si alte foarte folositoare.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MOEDL

Programele de spalare la masina de spalat vase Grundig GNF41834X :

Auto: Sistemul de functionare pe baza de senzori detecteaza cantitatea de vase si gradul de murdarire al acestora si aplica in mod automat cel mai potrivit program de spalare. Acest lucru garanteaza un consum minim de apa si energie electrica. Temperatura in ciclul de spalare va varia intre 45 si 65°C, astfel incat aparatul sa obtina cele mai bune rezultate in orice situatie. Dezavantajul – daca se poate zice ca e un dezavantaj – la acest program este faptul ca nu stii cat va tine programul 🙂
Eco: programul cel mai economic din punct de vedere a consumului de apa si energie electrica, fiind ideal pentru incarcari cu rest normal de murdarie, si cand timpul lung de spalre nu este o problema. Programul ruleaza timp de 227 minute, si va consuma doar 9.5 litri de apa.
All in Wash: spalare diferita pe cele doua cosuri. Articolele sensibile precum pahare vor fi spalate la o presiune si o temperatura mai joasa, iar vasele, farfuriile murdare la o temperatura si presiune ridicata. Acest program este insa un mare consumator de apa si energie, insa este una din cele mai des folsoite la Grundig GNF41834X.
Intensiv: este un program dedicat vaselor foarte murdare, dar si rezistente precum oale, tigai si cratiti fiindca temeperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, si o presiune ridicata. Nu recomand pentru articole sensibile.
GlassCare: vizeaza o spalare delicata a articolelor, drept pentru care poti adauga cu incredere chiar si pahare sau vase din portelan, intrucat temperatura de spalare este de doar 45 de grade Celsius, in timp ce si presiunea apei este foarte scazuta.
QuckWash: chiar daca are durata de doar 58 de minute, aceste poate spala si usca foarte bine articolele cu rest recent de murdarie.
Mini 30`: un asa numnit program de spalare timp de doar 30 de minute, si care nu are ciclu de uscare.
Prespalare: o simpla prespalare sau clatire timp de cateva minute, fara a incalzi apa.

Nu este program de spalare a vaselor, dar nu este nici extra-optiune, programul Machine Care exact din aceasta cauza este regasit ca si programul 0. Acesta este special pentru a curata interiorul aparatului, cu agent de curatare special pentru acest scop.

 

VEZI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MOEDL

 

Grundig GNF41834X dispune si de urmatoarele extra-optiuni:

Express. Putem scurta durata majoritatea programelo cu aproximativ 60%, avand aceasi rezultat de curatare. Rezultatele de uscare pot fi mai slabe.
Incarcare la jumate. Eu raman la parerea ca acesta este cea mai importanta extra-optiune la o masina de spalat vase. Nu mai trebuie sa asteptati ca masina sa fie plina, puteti rula deja un program normal de spalare chiar si cand aveti doar 6 eturi in aparat. Masina va folosi mai putina apa, deci si consum energetic mai mic, insa rezultatele de spalare, clatire si uscare vor fi identice.
TrayWash. pentru a spala 2 tavi in partea inferioara la presiune foarte mare.

Deoarece Grundig GNF41834X este independent, are afisaj Led, butoane Touch, si este vizibil timpul ramas de spalare, numele programului care ruleaza si faza in care se afla in program.
Grundig GNF41834X cu siguranta nu e un model ieftin, insa are capacitate mare, eficienta energetica maxima, numar destul de programe, si extra-optiuni folositaore.

 

ALTE DETALII POT GASI SI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *