Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Grundig GNF51030XH de 13 seturi si 10 programe de spalare

Grundig GNF51030XH de 13 seturi si 10 programe de spalare
5 (100%) 1 vote

Masina de spalat vase Grundig GNF51030XH este un model independent, cu o latime de 60 de cm, si o cpaacitate maxima de incarcare de 13 seturi, fiind totodata una din cele mai avansate modele al acestui producator la sfarsitul anului 2018.
Are nu mai putin de 10 programe de spalare, printre care regasim si cel automat, QuickWash-ul cu o durata de 58 de minute si spalare la 60°C, precum si cea silentioasa.
Totodata pe langa multitudinea de programe de spalare are si cate functii aditionale precum HomeWhiz (poti vedea de pe telefon ce face GNF51030XH) Turbo Wash sau Incarcare la jumate. Si daca pretul acestui model poate parea mare, sa nu uitam faptul ca vorbim de un aparat cu o eficienta energetica de A+++!

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare la Grundig GNF51030XH, alaturi de durata, consum si temperatura de spalare:

Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, drept pentru care il recomand vaselor cu grad normal de murdarie. Are o durata de 232 minute, timp in care consuma numai 0.82 kWh energie electrica si 10 litri de apa.
Auto – determina gradul de murdarie a vaselor, si regleaza automat consumul de apa, temperatura de spalare si cantitatea de apa de care are nevoie. Este optim pentru toate tipurile de vase. Temperatura de spalare va fi cuprinsa intre 45 si 65°C, durata totala a programului intre 108 si 170 de minute, iar consumul de apa intre 10.2 si 14.2 litri. Pentru foarte multi dintre cei care au o masina de spalat vase, acesta este programul folosit cel mai des.
Prespalare – deoarece GNF51030XH este un model cu o capacitate mare, probabil nu se umple foarte repede, si e binevenit acest „programel” caer executa o prespalare la temperatura de admisie a apei, din care va consuma doar 4 litri. Deoarece nu incalzeste apa, consumul energetic este minim.
Mini – un program scurt, de doar 30 d eminute, si spalare la 30°C. Eu personal nu folosesc aceste tipuri de programe.
GlassCare – este un program special la o presiune scazuta si la o temperatura de doar 40°C, ideal pentru a ocroti paharele si articolele sensibile, care prezinta rest redus de murdarie. Programul ruleaza timp de 83 de minute, are un consum de 0.88 kWh, si 13.4 litri de apa
Quick Wash – este potrivit pentru spalarile zilnice, pentru vase cu grad mediu de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Dureaza 58 de minute, timp in care consuma 10.2 litri de apa si 1.32 kWh energie electrica.
Intensiv – ofera o spalare intensiva vaselor foarte murdare, la temperatura de 70 de grade Celsius. Dureaza 143 minute, timp in care consuma 16.2 litri de apa si 1.26 kWh energie electrica.
HygieneCare – este un program care va spala cu brio articolele foarte murdare si care necesita o igienizare la temperatura ridicata. Daca programul intensiv consuma 1.26kWh de nergie, acesta are un consum de 1.97 kWh si 17.8 litri de apa. In acest program Grundig GNF51030XH cu siguranta va fi cel mai mare consumator din casa ta 🙂
All-in-Wash – este programul potrivit pentru spalarea combinatiilor de vase de uz cotidian, inclusiv cele din plastic. Spalarea se realizeaza in mod diferentiat, astfel ca articolele delicate vor fi amplasate in cosul superior, iar articolele rezistente si foarte murdare in cosul inferior.
Spalare silentioasa – este un fel de program Eco mai silentios si mai lung. GNF51030XH va spala la o presiune scazuta, si la 50°C. Va consuma doar 9.4 litri de apa si are un consum energetic de 9.4 kWh, insa durata de rulare este imensa, de 261 minute! Adica peste 4 ore.

 

VEZI GARANTIA FOARTE LUNGA CU CARE O POTI CUMPARA

Functiile speciale de care dispune masina de spalat vase Grundig GNF51030XH :

HomeWiz – permite cnectarea la aparat de la distanta, si verificarea starii acestuia. Personal nu am testat, si nu stiu daca permite si controlul aparatului de la distanta.
Express – putem reduce timpul de spalare a programului
Steam Shine – furnizeaza performanta superioara de uscare
Turbo Wash – tot un fel de reducerea timpului de spalare, prin reidicarea presiunii de apa

Pe alte site-uri de review-uri am vazut precizat faptul ca are Incarcare la jumate. GNF51030XH nu are aceasta fucntie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *