Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Grundig GNV 41825 cu 8 programe de spalare la un pret excelent

Grundig GNV 41825 cu 8 programe de spalare la un pret excelent
3.6 (71.61%) 31 vote[s]

Daca vorbim de masinile de spalat vase Grundig, atunci vorbim automat de o calitate superioara, un numar mare de programe, si eficienta energetica ridicata. Grundig GNV 41825 chiar daca este unul din cele mai iefine modele incorporabile al acestui producator, ofera 8+1 programe de spalare, extra-optiuni chiar folositoare, intr-un model cu o cpaacitate de 14 seturi si eficienta energetica de A++.

Daca inca nu sunteti familiarizati cu modelele Grunding, atunci e bine sa stiti faptul ca la ele nu exista model cu eficienta de A+, doar superioare acestei clase.

 

VEZI CELE MAI BUNE OFERTE LA MASINI DE SPALAT VASE

 

Programele de spalare, alaturi de durata, consum si temepraturile de spalare la Grundig GNV 41825 :

Eco. Programul pentru incarcari cu rest normal de murdarie, si care este luat in calcul la obtinerea eficientei energetice. Deci cel mai eficient din punct de vedere a consumului energetic, asta inseamna in cazul de fata 0.93 kWh. Programul va rula timp de 220 de minute, si va consuma 9.5 litri de apa.
Auto. Programul care se bazeaza pe senzor, si regleaza atat temperatura apei in cilul de spalare, cat si consumul de apa, durata totala a programului, deci si un consum energetic foarte flexibil. Temepratura in ciclul de spalare va varia intre 40 si 65°C, durata totala va fi intre 110 si 178 de minute, iar consumul de apa intre 9.4-12.4 litri. Acest program este ideal mai ales in cazul incarcarilor cu articole cu nivel mediu spre ridicat de murdarie.
All-in-Wash. Este o spalare cu temperaturi si presiuni diferite pe cele doua cosuri. Articolele sensibile si mai putin murdare din cosul superior vor fi spalate mai bland, iar cele murdare vor fi spalate la o temperatura si presiune ridicata in cosul inferior. Programul dureaza 203 de minute, si consuma 19 litri de apa si are un consum energetic de 1.53 kWh.
Intensiv. Spalarea intensiva la 70°C si la o presiune ridicata. Grundig GNV 41825 are un consum de 1.51 kWh de energie electrica si 16.8 litri de apa. Acest program este dedicat vaselor si oalelor foarte murdare, si a altor articole cu grad ridicat de murdarie.
QuickWash. Ideal pentru rest mediu de murdarie, si rest recent. Programul tine doar 58 de minute, iar in ciclul de spalare se va spala la 60°C. Va consuma 10.6 litri de apa si are un consum energetic de 1.18 kWh.
GlassCare. Programul pentru articole sensibile la temperaturi inalte si care au rest scazut de murdarie. Va spala la doar 40°C penru a ocroti paharele sensibile.
Mini30. Programul foarte scurt care spala la 35°C si fara ciclu de uscare. Eu personal nu folosesc aceste tipuri de programe, si nici nu recomanda folosirea or.
Prespalare. Simpla prespalaer timp de 15 minute, cu 4 litri de apa.

Nu e program de spalare, insa Grundig GNV 41825 are si programul de Selfcare, adica cea pentru curatarea masinii, care trebuie rulat macar o data pe luna, cu detergent special pentru acest scop.

 

VEZI CELE MAI BUNE OFERTE LA MASINI DE SPALAT VASE

 

Extra-optiunile sau functiile auxiliare la Grundig GNV 41825:

Incarcare la jumate. Adica masina e maxim plin, dai drumul la un program de spalare cu aceasta optiune, si masina va spala la aceasi temperatura si durata, insa va scade considerabil consumul de apa, deci si consumul energetic.
AutoTablet. daca folosim aceste tipuri de detergenti (si probabil asa este) se va regla temperatura si durata ciclului de clatire finala
TrayMaster. Valabil doar pentru program Intensiv. Este special gandit pentru a curata doar pe un singur nivel, tavi sau oale foarte mari.
Steam Shine. La alti producatori e extra-uscare, deci o uscare mai eficienta 🙂

Deoarece Grundig face doar modele bune, nu este cum sa lipseasca nici la GNV 41825 „chestii banale” precum programare intarziata, sau setare volum sfarsit program. Totodata, chiar daca la noi nu prea e valabil, putem seta cand e mai ieftin electricitatea si masina va spala in acel interval de timp.

One Response to Grundig GNV 41825 cu 8 programe de spalare la un pret excelent

  1. Simona says:

    Ramane apa in masina dupa terminarea programului. Am curatat f bine filtrele asa cum se mentioneaza in manualul de utilizare si nici un rezultat. Masina este noua, achizitionata in luna iunie, montata in iulie si folosita pana acum de doar cinci-sase ori!!! As dori un raspuns. Este in garantie dar eu cred ca nu-i caazul s-o trimit la reparat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *