Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Grundig GNV41621 de 14 seturi la un pret accesibil

Grundig GNV41621 de 14 seturi la un pret accesibil
3 (60%) 11 vote[s]

Masina de spalat vase Grundig GNV41621 chiar daca este una din cele mai ieftine modele al acestui producator, nu putem vorbi despre un model „slab”, caci are nu mai putin de 6+1 programe de spalare, si 4 extra-optiuni!

Chiar daca eficienta energetica nu e maxima, are un consum destul de redus de 0.93 kWh de energie electrica si 11 litri de apa in programul Eco, deci o eficienta enrergetica de A++. Pentru un model de 14 seturi aceste valori sunt foarte bune, iar daca luam in calcul si pretul acestui model, atunci avem un raport de pret/consum foarte bun .

 

 

 

Programele de spalare la incorporabilul Grundig GNV41621, alaturi de durata acestora, consumul de apa si energie :

Eco. Daca tot am zis deja despre consumul aparatului in programul Eco, nu ramane multe zis despre el, ci doar faptul ca spala la temperatura de 50°C, si are o durata totala de 223 de minute.
Auto. Programul automat, comandat de senzori, care vor regla atat consumul de apa, cat si temperatura de spalare, dar si durata fiecarei ciclu. Temperatura de spalare va fi intre 40 si 65°C, durata totala intre 100 si 180 de minute, timp in care ocnsuma intre 11.6 si 15.8 litri de apa, si are un consum energetic de 0.9-1.45 kWh.
Intenisva. Spalare la o temperatura de 70°C, pentru a fi ideal in cazul incarcarilor cu rest ridicat de murdarie, precum, oale, vase, farfurii. Deoarece se spala la o temperatura asa de inalta, si la o presiune mare, nu este recomndat pentru pahare sensibile. Chiar daca spala 148 de minute, va consuma nu mai putin de 17.6 litri de apa si are un consum energetic de 1.65 kWh.
QuickWash. Chiar daca numele zice ca e rapid, acesta tine 85 de minute, si va spala la 60°C. Grundig GNV41621 va reusi in acest program sa curete si sa usuce eficient incarcrile cu rest mediu de murdarie. Va consuma 11.4 litri de apa si 1.36 kwh.
Mini. Un program foarte scurt, de doar 30 de minute, si spalare la 35 °C. Nu are ciclu de uscare, insa acest lucru este perfect normal pentru un program asa de scurt.
Prespalare. prespalare timp de 15 minute cu 4.2 litri de apa.

Grundig GNV41621 are si program separat pentru curatarea aparatului. Dureaza 75 de minute si consuma 15.2 litri de apa si 0.7 kWh.

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

La extra-optiuni Grundig GNV41621 sta bine, caci are:

Incarcare la jumate. Spalarea se efectueaza pe ambele cosuri, insa cu mai putina apa, deci economisim si energie. Temperatura si durata spalarii raman neschimbate.
Steam Shine. Adica o uscare mai eficienta, caci se va utiliza apa la o temperatura mai inalta in ultimul ciclu de clatire. Consumul energetic creste.
Express. Aceasta scurteaza timpul ciclului de spalare si scade consumul de apa prin activarea spalarii la o presiune ridicata.
Perfect Rinse. daca ava raman pete pe pahare dupa terminarea programului de spalare, la urmatoarea spalare folositi si aceasta extra-optiunie 🙂

Ca are time delay, e ceva normal la un astfel de model, insa mai putem si seta volumul sonorului de avertizare.

Chiar dca nu este la reducere, Grundig GNV41621 este de obicei cel mai ieftin model al acestui producator, insa asa cum ati vazut din datele de mai sus, nu este nicidecum un model slab.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *